reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
a my kupilismy ostatnio nowy fotelik samochodowy. Nasz maly wielki olbrzym Sönke nie miescil sie juz do maxi Cosi. mam nadzieje, ze ten fotelik dluzej posluzy, wg sprzedawcow powinien starczyc do 3 roku zycia, ale z Sönke to nigdy nic nie wiadomo. Oby do dwoch lat dociagnal:) Na razie jeszcze montowany tylem do kierunku jazdy w pozycji lezacej (wlasciwie jak maxi cosi) pozniej juz dla starszych dzieci w pozyci siedzacej i przodem do kierunku jazdy. Zamontowany juz w samochodzie, dlatego bez zdjec. Ale postaram sie cos zrobic i wrzucic:)

my jeszcze nie zastanawialiśmy się nad nowym fotelikiem ale powoli trzeba bedzie zacząć myśleć bo córcia coraz większa niby to maxcosi ma do 13kg no ale wiadomo jak wyrośnie a nie bedzie miala tylu kilogramów to też zmienimy, ale chcę kupic z metalową podstawą takie jak mam to małe.

reklama
Do góry