reklama
SIMAMA
majowa MAMA 2007
mi dzisiaj kurier przytargał, kupioną na allegro, elektroniczną nianię philips,
i muszę powiedzieć że urządzenie sprawdza się rewelacyjnie,
nareszcie np. ide pod prysznic i nie muszę "nasłuchiwać"...
jest bardzo czuła na jęki, mruki i inne mojego szczęścia...
i muszę powiedzieć że urządzenie sprawdza się rewelacyjnie,
nareszcie np. ide pod prysznic i nie muszę "nasłuchiwać"...
jest bardzo czuła na jęki, mruki i inne mojego szczęścia...
mysz1978
Fanka BB :)
ewula - ja tez dzis zamowilam elektorniczny termometr do ucha :-) Razem z wysylka 70zl. Dobra rzecz taki termometr - jak bylam w szpitalu to wlasnie takim mierzono nam temperature.
Taniej o 25% termometr podczerwień do czoła,ucha (206076754) - Aukcje internetowe Allegro
W aptece sa strasznie drogie a w sklepie najtanszy znalazlam za 115zl...
Taniej o 25% termometr podczerwień do czoła,ucha (206076754) - Aukcje internetowe Allegro
W aptece sa strasznie drogie a w sklepie najtanszy znalazlam za 115zl...
o termometr nie moge sie meza doprosic od tygodnia - jak byl pt-nd to nie znalazl czasu ( - komp byl wazniejszy, a w nd juz pojechal,
nianie mamy razem z monitorem oddechu - angel care - przestalam chodzic sprawdzac co 5 min czy Simi oddycha, no a wczoraj uslyszalam w nadajniku... sruty małego )
nianie mamy razem z monitorem oddechu - angel care - przestalam chodzic sprawdzac co 5 min czy Simi oddycha, no a wczoraj uslyszalam w nadajniku... sruty małego )
a ja ostatnio testuje różne pieluchy - na razie wynik taki:
1. tescowe - dobre nawet super jak na te cene (25 zloty w promocji) ale troszke za grube więc na chłodne dni albo na zime bo na upały to boje sie ze dzidzi bedzie za goraco
2. huggies clasic (25 zloty) - tez calkiem niezle ale ...
na razie wygrywaja pampersy pomimo wyzszej ceny i chyba przy nich zostanę ...
a co do chusteczek to papmersowskie sa rewelacyjne i udalo nam sie kupic jumbo paki w promocji w carfurze i w makro - wyszlo niewiele ponad 5 zloty za paczke więc sie bardzo opłaca - mam spory zapas ;-)
1. tescowe - dobre nawet super jak na te cene (25 zloty w promocji) ale troszke za grube więc na chłodne dni albo na zime bo na upały to boje sie ze dzidzi bedzie za goraco
2. huggies clasic (25 zloty) - tez calkiem niezle ale ...
na razie wygrywaja pampersy pomimo wyzszej ceny i chyba przy nich zostanę ...
a co do chusteczek to papmersowskie sa rewelacyjne i udalo nam sie kupic jumbo paki w promocji w carfurze i w makro - wyszlo niewiele ponad 5 zloty za paczke więc sie bardzo opłaca - mam spory zapas ;-)
termometr mam brauna elektorniczny do pomiaru w pupie, czy tam pod pacha albo w buzi. koszt 25 zł. pomiar w 10sekund.
a i przyszła dzis ta moskitiera. fajna rzecz. jaka duza i ma fajowe gwiazdki fluorescencyjne. tylko nie bardzo wiem jak ja zamontowac? mam wbic hak w sufit czy jakos inaczej sie ją montuje?
a i przyszła dzis ta moskitiera. fajna rzecz. jaka duza i ma fajowe gwiazdki fluorescencyjne. tylko nie bardzo wiem jak ja zamontowac? mam wbic hak w sufit czy jakos inaczej sie ją montuje?
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mnie lekarka powiedziała, że w uchu trzeba umieć mierzyć temperaturę i głęboko włóżyć termometr do ucha, a zazwyczaj mamy boją się za głęboko włożyć dziecku termometr i pomiar jest niemiarodajny, natomiast te elektroniczne do czoła chwaliła.ewula - ja tez dzis zamowilam elektorniczny termometr do ucha :-) Razem z wysylka 70zl. Dobra rzecz taki termometr - jak bylam w szpitalu to wlasnie takim mierzono nam temperature.
Taniej o 25% termometr podczerwień do czoła,ucha (206076754) - Aukcje internetowe Allegro.
Co do pieluch, to przerzuciłam się z Pampersów 2 na Huggies Newborn 2, co ciekawe są tak samo 3-6kg, a są mniejsze od Huggies Superflex 2 (gumki w udach lepiej przylegają) i moja ocena - są o wiele lepsze od Pampersów, na razie nie było wypływających kupek.
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
przyszedl dzis termometr - ale mielismy z mezem zabawe Jasio spal i jemu tez co chwile mierzylismy temperature
Huggiesy Superflex 3 kupilam "na zapas" bo byla promocja w REALu :-) A na uzywanie na razie Jumbopack Pampersow - nie narzekam na nie bo jeszcze nic nie wyplynelo nam :-)
Huggiesy Superflex 3 kupilam "na zapas" bo byla promocja w REALu :-) A na uzywanie na razie Jumbopack Pampersow - nie narzekam na nie bo jeszcze nic nie wyplynelo nam :-)
Podziel się: