reklama
agask
nałogowiec
Ja polecam Wam z czystym sumieniem pieluchy Cień z Lidla, te w dużych paczkach, chociaż one na troszkę później, bo nie ma takich w najmniejszym rozmiarze, ale mają bardzo fajną rzecz: paseczek pokazujący stan zasiusiania pieluchy, jak maluch napompuje to robi się niebieski, poza tym jest chłonna i dobrze izoluje siuśki od pupy, naprawdę na macanego ciężko się zorintowac czy pielucha jest mokra czy nie, jest mięciutka i wygodna bo ma regulowane rzepki. Moim zdaniem pampersy się do nich nie umywają,są dużo gorsze. Karolka ani razu mi się w nich nie odparzyła. 54 szt kosztuje 29.90 i jest to stała cena.
Chusteczek też używałyśmy Lidlowych Frito,takich w żółtym opakowaniu, 82 szt za 4zł z groszami, dla mnie najważniejsze było żeby były dobrze nawilżone i miękkie żeby wygodnie wycierało się kupkę, wygoda w wyciąganiu była mniej ważna, bo wiadomo, że jak są mokre to będą się gorzej wyciągać, a suche ale wychodzące pojedynczo były mi na plaster. Te są super Naprawdę warto spróbować.
Chusteczek też używałyśmy Lidlowych Frito,takich w żółtym opakowaniu, 82 szt za 4zł z groszami, dla mnie najważniejsze było żeby były dobrze nawilżone i miękkie żeby wygodnie wycierało się kupkę, wygoda w wyciąganiu była mniej ważna, bo wiadomo, że jak są mokre to będą się gorzej wyciągać, a suche ale wychodzące pojedynczo były mi na plaster. Te są super Naprawdę warto spróbować.
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
Kupiłam ostatnio pampersy z Rossmana. za 29zł.
Mają chłonny wkład, tylko ze nie nadają sie dla dzieci ktore bardzo dlugo spią, bo owe pampersy nie przepuszczaja powietrza i moj maluszek na bawił sie potówek.
tak to ujdą..
Husteczki z Rossmana zasługują na 5
Mają chłonny wkład, tylko ze nie nadają sie dla dzieci ktore bardzo dlugo spią, bo owe pampersy nie przepuszczaja powietrza i moj maluszek na bawił sie potówek.
tak to ujdą..
Husteczki z Rossmana zasługują na 5
w piatek w rossmanie była promocja - akurat sie zalapalam - pampersy "2" 78 szt - 36 pln, chusteczki babydream sensitiv - 7,99 za 2-pak (160 szt)
szerlock - ja kupowałam "darland" - sprzedawca bodajze ilds czy idls - kolory zywsze niz na zdjeciach, po praniu nis sie nie stalo, szybka wysylka
szerlock - ja kupowałam "darland" - sprzedawca bodajze ilds czy idls - kolory zywsze niz na zdjeciach, po praniu nis sie nie stalo, szybka wysylka
Joanka a ile płaciłaś za te pościele?
on ma rzeczywiście łądne te komplety. nie mogę się zdecydowac czy kupic baldachimem czy bez? jedna mam z baldachimem to moze drugą bez? doradzcie mi tak po ekonomicznemu, bo roznice w cenie są dosyc duze chyba z tego, co pamietam
on ma rzeczywiście łądne te komplety. nie mogę się zdecydowac czy kupic baldachimem czy bez? jedna mam z baldachimem to moze drugą bez? doradzcie mi tak po ekonomicznemu, bo roznice w cenie są dosyc duze chyba z tego, co pamietam
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja otworzyłam dzisiaj paczke chusteczek babydream, ale są jakies takie suche w porównaniu do Pampers sensitive, więc zastosowałam metodę odwrócenia pudełka do góry nogami, zobaczymy czy cos pomoze....CHusteczki z Rossmana zasługują na 5
Co do pieluszek, to ja kupowałam Pampers 2 98 sztuk za 42zl., ale nie jestem z nich zadowolona - jedynki lepiej trzymały kupę, bardzie ją chłonęły, a w tych już kilka razy przesiąkła przez nogawki i ubrudziła ubranko. A wczoraj wypłynęła na plecy A to wszystko przez małego cwaniaczka, który wypina brzuszek, żeby mieć potem luźniej, jak zapinam pampersa. Przeszłabym na huggiesy z gumką, ale maja jeszcze za szerokie nogawki na moją drobinę.
Szerlock ja też kupiłam pościel z Darlandu i jestem w miarę zadowolona. Ja mam bez baldachimu, bo mi nie jest potrzebny.
Podziel się: