reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
dzięki mysz wyśle meza na łowy, ale dopiero jutro, bo do reala to cała wyprawa tak daleko mieszkamy. jak nie bedzie to trudno, a noz moze. ..

Ja polecam Wam z czystym sumieniem pieluchy Cień z Lidla, te w dużych paczkach, chociaż one na troszkę później, bo nie ma takich w najmniejszym rozmiarze, ale mają bardzo fajną rzecz: paseczek pokazujący stan zasiusiania pieluchy, jak maluch napompuje to robi się niebieski, poza tym jest chłonna i dobrze izoluje siuśki od pupy, naprawdę na macanego ciężko się zorintowac czy pielucha jest mokra czy nie, jest mięciutka i wygodna bo ma regulowane rzepki. Moim zdaniem pampersy się do nich nie umywają,są dużo gorsze. Karolka ani razu mi się w nich nie odparzyła. 54 szt kosztuje 29.90 i jest to stała cena.
Chusteczek też używałyśmy Lidlowych Frito,takich w żółtym opakowaniu, 82 szt za 4zł z groszami, dla mnie najważniejsze było żeby były dobrze nawilżone i miękkie żeby wygodnie wycierało się kupkę, wygoda w wyciąganiu była mniej ważna, bo wiadomo, że jak są mokre to będą się gorzej wyciągać, a suche ale wychodzące pojedynczo były mi na plaster. Te są super Naprawdę warto spróbować.

Kupiłam ostatnio pampersy z Rossmana. za 29zł.
Mają chłonny wkład, tylko ze nie nadają sie dla dzieci ktore bardzo dlugo spią, bo owe pampersy nie przepuszczaja powietrza i moj maluszek na bawił sie potówek.
tak to ujdą..
Husteczki z Rossmana zasługują na 5 :tak:

w piatek w rossmanie była promocja - akurat sie zalapalam :) - pampersy "2" 78 szt - 36 pln, chusteczki babydream sensitiv - 7,99 za 2-pak (160 szt)

szerlock - ja kupowałam "darland" - sprzedawca bodajze ilds czy idls - kolory zywsze niz na zdjeciach, po praniu nis sie nie stalo, szybka wysylka

My przerzuciliśmy się na huggisy 3 z kubusiem i muszę powiedzieć że nie są one już tak mięciutkie jak 2 czy 1. Oj czarno to widzę wszystko.

Joanka a ile płaciłaś za te pościele?
on ma rzeczywiście łądne te komplety. nie mogę się zdecydowac czy kupic baldachimem czy bez? jedna mam z baldachimem to moze drugą bez? doradzcie mi tak po ekonomicznemu, bo roznice w cenie są dosyc duze chyba z tego, co pamietam

reklama
...CHusteczki z Rossmana zasługują na 5 :tak:
Ja otworzyłam dzisiaj paczke chusteczek babydream, ale są jakies takie suche w porównaniu do Pampers sensitive, więc zastosowałam metodę odwrócenia pudełka do góry nogami, zobaczymy czy cos pomoze.

Co do pieluszek, to ja kupowałam Pampers 2 98 sztuk za 42zl., ale nie jestem z nich zadowolona - jedynki lepiej trzymały kupę, bardzie ją chłonęły, a w tych już kilka razy przesiąkła przez nogawki i ubrudziła ubranko. A wczoraj wypłynęła na plecy :no::wściekła/y::szok::angry: A to wszystko przez małego cwaniaczka, który wypina brzuszek, żeby mieć potem luźniej, jak zapinam pampersa. Przeszłabym na huggiesy z gumką, ale maja jeszcze za szerokie nogawki na moją drobinę.

Szerlock ja też kupiłam pościel z Darlandu i jestem w miarę zadowolona. Ja mam bez baldachimu, bo mi nie jest potrzebny.

Do góry