reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Olga,u nas polomarket jest na ulicy bocznej od Jagiellonskiej-jakbyscie jechali od siebie,od dolu przez Dabrowszczakow i wjechali w Jagiellonska od dolu (nie od strony rynku),to na skrzyzowaniu w lewo i jest polo. jakos w realu nie trafilam na tak dobra cene pampersow,poza tym w polo-przynajmniej w tym naszym gdanskim-ciagle maja nizsza cene na pampersy.w realu ciagle byly po 49zl,a w polo po 44.w ogole real u nas jakis drogi jest,mam takie wrazenie :/

wczoraj zakupilismy pampersy TESCOWE w cenie 24.99 za paczke! normalnie to coś koło 36 złoty placimy

co do ubioru to ja tez najczęsciej bodziaki albo rampersy zakładam, kaftaniki służyły nam do czasu kiedy pempuszek był jeszcze nieodpadnięty

My używamy ostatnio chusteczek Bambino, gdyby nie to, że nagminnie wyciągają się po 2-34-5.... to są w porządku.
A chusteczki Rossmana- ale babydream używamy na spacerkach.

my tez - po sugestiach z bb - uzywamy babydream, poczatkowo te zwykle, a teraz sensitive, bo mają fajną strukturę (w kropeczki) - lepiej się pupka czyści

A my uzywany wody z mydłem. Albo nalewam w miseczke i czyszczę wacikami dużymi albo pupcia pod kran. Używałam na początku chusteczek ale dupcia po nich coraz bardziej czerwona sie robiła.

my jedziemy na nivea soft cream, ale te pod koniec paczki ciężko się wyciągają. jednak bardzo dobrze się nimi wyciera kupkę, bo mają wypykłe kropeczki. jednak nie wiem czy nie lepsze sa pampers sensitive, bo sa tak nawilzone, ze az przyjemnie i kupka schodzi bardzo szybko. byc moze jak zuzyje te nivea (miałam 4 paczki okazyjnie kupione w carrefour 25zł:tak: jakby co) to powroce do sensitive.

reklama
tez sie zastanawiam nag huggiesami - mialam jedna (probke) i podobalo mi sie ze byla miekka, a co do wchlanialnosci nie mialam zastrzezen. Ponoc ortopedzi tez bardziej polecaja je niz Pampersy.
Jak pojade do sklepu do zobacze co sie kalkupuje bardziej.

co do chusteczek Nivea to ja kupilam chyba za 29zl opakowanie w ktorym byly 4 i diwe paczk igraTIS :-) W REALu jakby ktos pytal :-)

Do góry