reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Szerolck - my mamy matę edukacyjną po Maciusiu :tak:;-) i naprawdę często i długo Maciuś się na niej bawił. Teraz ją wyciągneliśmy i kładziemy na niej Michałka :tak:. I Misiek potrafi na niej leżeć i obserwować zwierzaki przez ponad pół godziny :cool2::-DZresztą Maciejce nadal się podoba:-p:blink:
Wg mnie warto kupić :tak:

A u mnie ubranka chłopaków prasuje Paweł :tak::cool2:. Mi zdarza się bardzo, bardzo rzadko :-)

reklama
zalezy jakie - jak takie na ktorych zagniecen nie widac to odpuszczam sobie prasowanie, ale mam takie kaftaniki (sa super bo cieniutenkie choc z dlugim rekawkiem) ze zle bym sie czula jakbym ich nie wyprasowala :-)

A tak w ogle to jakie ubranka sie Wam sprawdzaja najbardziej??? Bo ja jestem troche zla ze nakupilam mnostwo body jak wariatka, a i tak najbardziej i wlasciwie to codziennie ubieram Jasiowi wlasnie kaftanik i spioszki. Body wlozylam mu moze 3 razy. Aha - i bardzo lubie tez spodnie i bluzki z krotkim rekawem - takie luzne :-)

mi najbardziej pasuja body, jesli jest zimno to wiadomo długi rekaw i na to inne ciuszki. kaftaniki i spioszki meczą mnie i Kacperka, ale tez czasem zakładamy w zasadzie do spania jak jest chłodniej.

to moze matę na chrzciny wymysle;-)

a i ja prasuje nadal ubranka, choc mi sie nie chce. boję się założyć niewyprasowane. sądzę jednak, ze Kacper nie miałby uczulenia, bo po kim? a jednak prasuje, wtedy jestem pewna, ze wszystko ok.a szczegolnie gdy mi się skończy proszek Kacperkowy i piorę w normalnym to mam wtedy wrazenie, ze zelazko omaga wytepic ewentualne jakies enzymy czy cos.

Ja też najbardziej lubię kaftanik albo koszulkę i spioszki, bo mały nie ma podwójnego zapinania w kroku, chyba że jest ciepło, to same body. A na noc to pakuję maluszka w pieluszce i koszulce do rożka (mam taki cieniutki), bo mi jest najwygodniej, jak go na półśpiąco (zaspanie dotyczy i synka i mnie) przewijam - nie muszę go rozbierać.
Ubranka zazwyczaj prasuję, tak jak i pieluszki, bo ładniej wyglądają, chyba, ze są z grubszej bawełny, to zdarza mi się zaniedbać :-) Uczulenia na proszki na szczęście nie ma.

ja bardzo czesto zakładam body:-) jakis kaftanik najwyzej narzucam, jak jest wiaterek, bardzo lubie spodnie z odkrytymi nozkami, bo zula jest wniebowzieta jak moze miec cos gołego.
rzadko zakładam jej pajace - to te z zakrytymi nozkami, bez rekawka tak?
hahaha- nigdy się nie nauczę, durnota ze mnie.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

uwaga,w polomarketach promocja cenowa: megapaczki huggiesow w rozmiarach 3,4 i 5 po 37,99. herbatki hipp po 400g (duze opakowania,dwa razy wieksze,niz normalnie)po 12,99 czy 11,99.

U mnie też ich nie ma. a huggisów używamy. ostatnio chcieliśmy zaoszczędzić i zakupiliśmy pieluchy w biedronce bo znajoma polecała no i jak to sie skończyło. zaczerwienieniem dupci mojego maleństwa i spowrotem mamy huggisy. I też zamierzamy wskoczyć w 3 od nastrepnej paczki. Tylko nie clasiki tylko te z kubusiem.

reklama
Do góry