reklama
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/dla-niemowlat-8628/index2.html
dziewczyny moje kochane wejdźcie na ten wątek, wydaje mi się, że jest to interesujące i godne porównania z tym postem powyżej. Pewnie się czepiam, ale jestem akurat bardziej jak pewna. Poczytałam sobie posty pewnej osoby i widzę podobieństwa i ............ nie mam siły już więcej wklejać, ale chyba wystarczy? a to ogólnie:
no gaaliyach ale sie usmialam, gdzies ty ja wynalazla ?? przynajmniej troche rozrywki na wieczór :-):-) jak ktos bedzie miał ochote na kabaret to poczytajcie posty niesamowitej :-):-) skad ona sie wziela ??;-)
A tak w ogole to przyszla dzisiaj paczka z allegro z zamowionymi ciuszkami (linki dalam wczesniej :-)) i jestem baaardzo zadowolona. Ciuszki sa piekne i dobrej jakosci, ladniejsze niz na zdjeciach :-):-). Mam tylko nadzieje ze synek urodzi sie na tyle malutki ze wejdzie mi jeszcze w 56 ;-)
A i polecam alegrowicza Edyta1976 firma Fabel Kids - naprawde śliczne ciuszki i sprawna przesyłka :-):-):-)
A i polecam alegrowicza Edyta1976 firma Fabel Kids - naprawde śliczne ciuszki i sprawna przesyłka :-):-):-)
Gaal
Fanka BB :)
Welonka-wanienka jest śliczna :-) gratuluję zakupu
Barszczyk- tobie również gratuluję odebrania paczki z ciuszkami:-)
żyrafko- my już mamy wanienkę, właśnie taką zwykłą, ale mieliśmy super okazję, bo facet likwidował sklepi z różnymi rzeczami dla dziecka i moja mama tam wpadła i okazało się, że facet ma wanienkę 100 cm za 15 zł! więc wzięła dla nas, nawet się nie zastanawiała. ;-)
Barszczyk- tobie również gratuluję odebrania paczki z ciuszkami:-)
żyrafko- my już mamy wanienkę, właśnie taką zwykłą, ale mieliśmy super okazję, bo facet likwidował sklepi z różnymi rzeczami dla dziecka i moja mama tam wpadła i okazało się, że facet ma wanienkę 100 cm za 15 zł! więc wzięła dla nas, nawet się nie zastanawiała. ;-)
Prima Baby - wszystko dla Twojego dziecka
My zastanawiamy sie nad taka wanienka firmy prima baby, wyglada na zywo bardzo fajnie, moze nie jest za duza ale potem jak juz dziecko bedzie wieksze to heja do wanny ;-) i nie jest jeszcze taka droga bo kosztuje okolo 42 zlotych
My zastanawiamy sie nad taka wanienka firmy prima baby, wyglada na zywo bardzo fajnie, moze nie jest za duza ale potem jak juz dziecko bedzie wieksze to heja do wanny ;-) i nie jest jeszcze taka droga bo kosztuje okolo 42 zlotych
M
mamaoli
Gość
a ja wczoraj "upolowałam" trzy sliczne ciuszki:-)
najbardziej mnie cieszy welurkowa sukienusia (rozmiar62) bo jak urodze pod koniec kwietnia np. i bede sie czuła na tyle dobrze żeby "wpaść" na komunie do mojego bratanka to bedzie Kamilke w co wystroić;-)
najbardziej mnie cieszy welurkowa sukienusia (rozmiar62) bo jak urodze pod koniec kwietnia np. i bede sie czuła na tyle dobrze żeby "wpaść" na komunie do mojego bratanka to bedzie Kamilke w co wystroić;-)
barszczyk jedna z moich mamuś ma taką wanienkę i jest bardzo zadowolona, zwłaszcza jak jej synuś był zaraz po porodzie to jej ta wanienka sprawdzałą się świetnie. jednak druga mama stwierdziła, ze jest niepraktyczna, bo i tak maluszka musiz trzymac, zeby nie upadł, a po jakims czasie gdy dzidziulek juz szaleje w kapieli to nie położysz go na brzuszek, bo nie bedzie miejsca i trzeba kupic normalna wanne sama mam standardowa wanienke i nie wiem co myslec o tej, ktora wybrałas.
reklama
Gaal
Fanka BB :)
a ja wczoraj "upolowałam" trzy sliczne ciuszki:-)
śliczne ciuszki Mamooli! :-):-):-) sukienka słodka
Podziel się: