reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Nabyłam takowe drogą kupna :tak: Jedne wystarczą, prawda? Trochę niefortrunny kolor wybrałam, bo zielony, a te najmniejsze pajacyki mam białe, no ale co tam, mała jakoś to zniesie mam nadzieję ;-)

reklama
brrr... "mleczna cofka" :eek:
No to dokupię jeszcze jedne - wydatek nieduży, a przynajmniej będzie pod kolor :happy2: - no bo wiesz, mała podrośnie i powie "Jeju, mama, jak mogłaś mnie tak ubrać!!" :laugh2: ;-)

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/dla-niemowlat-8628/index2.html
dziewczyny moje kochane wejdźcie na ten wątek, wydaje mi się, że jest to interesujące i godne porównania z tym postem powyżej. Pewnie się czepiam, ale jestem akurat bardziej jak pewna. Poczytałam sobie posty pewnej osoby i widzę podobieństwa i ............:no::no::no: nie mam siły już więcej wklejać, ale chyba wystarczy? a to ogólnie:

no gaaliyach ale sie usmialam, gdzies ty ja wynalazla ?? przynajmniej troche rozrywki na wieczór :-):-) jak ktos bedzie miał ochote na kabaret to poczytajcie posty niesamowitej :-):-) skad ona sie wziela ??;-)

A tak w ogole to przyszla dzisiaj paczka z allegro z zamowionymi ciuszkami (linki dalam wczesniej :-)) i jestem baaardzo zadowolona. Ciuszki sa piekne i dobrej jakosci, ladniejsze niz na zdjeciach :-):-). Mam tylko nadzieje ze synek urodzi sie na tyle malutki ze wejdzie mi jeszcze w 56 ;-)

A i polecam alegrowicza Edyta1976 firma Fabel Kids - naprawde śliczne ciuszki i sprawna przesyłka :-):-):-)

Welonka-wanienka jest śliczna :-) gratuluję zakupu :tak:
Barszczyk- tobie również gratuluję odebrania paczki z ciuszkami:-)
żyrafko- my już mamy wanienkę, właśnie taką zwykłą, ale mieliśmy super okazję, bo facet likwidował sklepi z różnymi rzeczami dla dziecka i moja mama tam wpadła i okazało się, że facet ma wanienkę 100 cm za 15 zł! więc wzięła dla nas, nawet się nie zastanawiała. ;-)

a ja wczoraj "upolowałam" trzy sliczne ciuszki:-)
najbardziej mnie cieszy welurkowa sukienusia (rozmiar62) bo jak urodze pod koniec kwietnia np. i bede sie czuła na tyle dobrze żeby "wpaść" na komunie do mojego bratanka to bedzie Kamilke w co wystroić;-) :-D

1003979aw0.jpg

barszczyk jedna z moich mamuś ma taką wanienkę i jest bardzo zadowolona, zwłaszcza jak jej synuś był zaraz po porodzie to jej ta wanienka sprawdzałą się świetnie. jednak druga mama stwierdziła, ze jest niepraktyczna, bo i tak maluszka musiz trzymac, zeby nie upadł, a po jakims czasie gdy dzidziulek juz szaleje w kapieli to nie położysz go na brzuszek, bo nie bedzie miejsca i trzeba kupic normalna wanne sama mam standardowa wanienke i nie wiem co myslec o tej, ktora wybrałas.

reklama
a ja wczoraj "upolowałam" trzy sliczne ciuszki:-)
najbardziej mnie cieszy welurkowa sukienusia (rozmiar62) bo jak urodze pod koniec kwietnia np. i bede sie czuła na tyle dobrze żeby "wpaść" na komunie do mojego bratanka to bedzie Kamilke w co wystroić;-) :-D

1003979aw0.jpg

śliczne ciuszki Mamooli! :-):-):-) sukienka słodka

Do góry