reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Kurcze dziewczyny tak czytam co piszecie i stwierdzam, że trzeba się obudzić ;-) Wy pakujecie już torby do szpiala??? Jejku mi to nawet jeszcze przez myśl nie przeszło i szczerze mówiąc nie wiem nawet co mam zabrać. Będę musiała skoczyć na zakupy i zaopatrzyć się w te wszystkie niezbędne rzeczy i też powoli zacznę zapełniać torbę do szpitala :-) No i chyba jednak bez listy się nie obejdzie :no: :happy:

reklama
ja chciałam się wziąć za pakowanie po Świętach, do rzeczy o których pisałyście warto chyba dodać rękawiczki? Wiem, że mogą je zastąpić skarpetki, ale jakoś mi dziwnie oglądać noworodki ze skarpetami na rękach :szok:

ja w przyszłym tyg,bede sie pakowała-(bo musze nakupowac jeszcze troszke rzeczy),a ile paczek pieluszek jednorazowych zabrac do szpitala?1To chyba za mało?:tak:

Ja mam 1 dużą, więc wydaje mi się to nawet za dużo - właśnie się zastanawiam, czy rozpakowywać, czy zabrać w całości...

Mnie się wydaje, że nie ma co się wybierać jakbyśmy były odcięte od świata przez kolejnych parę dni. zapewne codziennie ktoś będzie do nas przyjeżdżał, więc może dorzucać po paczce w miarę potrzeby.
Kupię więc jedno małe opakowanie, co by nie musieć brać plecaka na stelażu :eek:

no tak w sumie maz bedzie zagladał do mnie codziennie:tak: -mam nadzieje;-) -to doniesie jakby co -wiec trzeba sie zaopatrzyc w 2-3opakowania

ALETKA to strasznie się cieszę, że nie jestem sama z tym pakowanie :-)
Właśnie kurier przywiózł mi wanienkę, którą zakupiłam w sklepie internetowym :-) Jest fajna bo stelaż montuje się na wannie i nie trzeba się tak schylać :-) Mam nadzieję, że się sparwdzi :-) Jest miejsce na leżenia dla maluszka i potem jak juz siedzi.

reklama
ja mam taką właśnie setkę po siostrzenicy - troszkę zużyta, ale skoro tak szybko ma z niej wyrosnąć, to nie będę kupować innej, choć muszę przyznać, że niektorym cudeńkom (jak wanience welonki, czy Myszy) naprawdę trudno się oprzeć :happy:

Do góry