reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
tweenie no to ja teraz się zastanawiam jakie pieluchy kupić, to znaczy chcę pampersy, albo te jasne co ty kupiłaś albo te żółte. No cena też wydawała mi się ok, choć chyba w lidlu była lepsza cena z chusteczkami razem, ale nie brałam wtedy jeszcze
arlecia a możesz podesłać linka do pościeli next i gluck??? Skoro ferreti trzeba tak prasować to odpuszczę sobie
kama super ubranka, no M się spisał
mystique moja koleżanka bardzo polecała, nosi małą a młą jest zadowolona bardzo, ale dopiero zaczęła nosić ją jakoś koło 4 m-ca

Ja dzisiaj zerknęłam na te ciuszki co mam i chyba muszę dokupić jakieś rampersy, tak naprawdę nie wiem czego mi brakuje w sensie ubranek. Pranie czeka, ale to dopiero po weekendzie. ja się cieszę, ze choć wózek mam z głowy i kosz

Ja dzisiaj wzięłam się za poszukiwanie prześcieradła, mam już praktycznie całą pościel a prześcieradła jak nie było tak niema:szok:
W sklepach problemy bo mam łóżeczko 140x70 (jak dla trojaczków;<) a takich nie ściągając na sklep więc trzeba zamawiać, ale jak zawsze nam się nie chce z M, tak więc zamówię na allegro i będzie z głowy:)
Wczoraj dostałam od kuzynki mojego M 3 pary bodów na dł rękaw, i dwa pajacyki których niestety nie użyję:( są zapinane tylko u góry, tak więc niema zapinania na nóżkach itd a przecież nie będę do przebierania rozbierać małej do naga:( Ja chce na zakupy!!!

Dostałam ciuszki od ciotki i siostry ale te od siostry wszystkie prawie jak mały już będzie miał ponad ół roku a od ciotki są ale mało ich i muszę się wybrać na zakupy po 10. a jak bedzie słoneczko to poprac. Tylko body, skarpetek, prześcieradeł i ręczników mi nie brakuje.

Dziewczyny, wiem, ze już było, ale nie mam szans się przekopać przez forum. Zdecydowaliśmy się na nianię elektroniczną bez monitora oddechu. Czy któraś z Was ma jakąś dwukierunkową o takim zasięgu, żeby mi przez 2 piętra w domu ściągała? Pomóżcie, plissss....

reklama
Do góry