reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

aha,to w takim razie najwazniejsze bys zainwestowala w dobry materac.,ten z kempingowego raczej na dluzsza mete sie nie nadaje.
no ale z drugiej strony czy drewniane nie jest takich samych rozmiarow?

sa jeszcze takie skladane lozeczka firmy bloom BLOOM ALMA ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE SKŁADANE - ... - Dla dzieci
tylko troche drozsze niz normalne..(po prawej inne wersje).moze jest jakas ich alternatywa?

To łóżeczko, które kupiliśmy, jest bardzo stabilne :) To składane, które wysłąłaś, też fajne ale bardzo małe - standardowy materac 120x60 nie wejdzie :(

reklama
kropa dzięki wieeeeeeeeeeelkie za wyczerpującą odpowiedź:-)
moja sytuacja łóżeczkowa jest więc bardzo podobna do Twojej:-) ja też chcę to jedno łóżeczko na razie przynajmniej,bo nie mam salonów odpowiednich,żeby się z 2 rozbijać, co do karuzeli to tępa jestem-nie pomnyślałam o montażu:-) no i też dużo podróżujemy- działka no i wojaże Polska cała,góry zwłaszcza,zwłaszcza że mój D to zapalony fotograf:-)

Madzik - mata zdecydowanie fisher price jest ladniejsza

ewelad - ja tez chcialam takie lozeczko kupic ale za kazdym razem jak jestem w sklepie dotykam tych ich materacy i dla mnie za cienkie i gietkie

Madzik - mata zdecydowanie fisher price jest ladniejsza

ewelad - ja tez chcialam takie lozeczko kupic ale za kazdym razem jak jestem w sklepie dotykam tych ich materacy i dla mnie za cienkie i gietkie

Bo te materace są turystyczne :) Na co dzień się nie nadają. Ale tak jak w zwykłym drewnianym łóżeczku, materac można włożyć jaki ci się zamarzy (bo większość tych turystycznych łóżeczek ma standardowe wymiary 120x60 - trzeba na to jednak zwrócić uwagę, bo są i 105x75 i ja taką gafę strzeliłam przy zamawianiu a potem odkręcałam - nie idzie do takiego niewymiarowego cuda dokupić porządnego materaca :) )

eijf podaj stronke na jakiej są te twoje mebelki?
Jestem na etapie urzadzania pokoikow dla moich dzieci dla starszej corki i dla malenstwa.

kropa-dopiero jak o tym napisalas sprawdzilam wymiary nowego lozeczka kempingowego na ktore chcialm wymienic te poprzednie (ktore mialo dobre wymiary czyli ok 120 na 60).okazalo sie ze x-adventure urban ma wlasnie inne i teraz znow to odkrecalam w e-mailu.pomysla sobie ze zwariowaalm ale juz dam sobie spokoj...bo w tym pierwszym co zamowilam rozmiary byly wlasnie takie jak nasze drewniane lozeczko mniej wiecej...
:) Fajnie, że się do czegoś przydałam :)

madzik pierwsza mata mi się widzi bardziej;-)

ewelad mnie to pierwsze się podoba ale nie zagłębiałam się w funkcje bo jeśli kupię takie łóżeczko to dopiero za rok za wyjazd ewentualnie i jako kojec na dzień najzwyklejsze a dla was jako jedyne łóżeczko ważne są szczególiki które kropa501 ze znawstwem wypisała;-)

eijf jeśli nie chcecie wstawić do siebie łóżeczka drewnianego z kompletu to turystyczne jest dobrym pomysłem, potem na wyjazdy też się przyda jakby co;-)ale myślę weź pod uwagę że maleństwo może się przyzwyczaić i w tym pięknym drewnianym z kompletu nie będzie chciało spać:tak:zreszta nie ma co krakać z góry. Swoją droga bardzo ładne mebelki;-)box dobra sprawa, ja miałam kojec i bardzo mi się przydał, tym razem jako kojec będzie robiło tak sobie umyśliłam łóżeczko turystyczne.

Myślicie że turystyczne może służyć jako kojec-o twardość i wytrzymałość podłoża mi chodzi? bo na kojec mam mało miejsca:sorry2:

reklama
Do góry