reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

my też mamy jumpera x. Do kombi się mieści, ale jak u mamy jestem, a ma skodę felicję, to zajmuje bagażnik i pół tylnej kanapy :shocked2:
pewnego razu M znokautował jumpera i trzeba było na gwarancję słać. Musiałam kupić na gwałt jakikolwiek wózek, który był do odbioru w Wawie i padło na baby design sprint. Nie narzekam póki co, mimo że to nie jest też mały wózek. Ale bardzo mi się podoba tapicerka, jest taka miękka, jak nadmuchana, siedzisko jest duże i szerokie, Olka jak księżna tam siedzi:) I wózio ma amortyzację i jedną rączkę, a na tym mi najbardziej zależało. Trochę szkoda, że z przodu ma koła podwójne, no ale co tam, najwyżej będę sprzedawać lub zamieniać :tak:

reklama
My mamy jumpera x, ale wielki jest i zostawię go u mamy, która się zajmuje Bartkiem, bo ja już mam dość wożenia go i składania codziennie. Ogromny jest, a ja nie mam kombika. Wczoraj wygrałam aukcję i zakupiłam mamas&papas luna, jak zachwalała perla.:-) Używkę, bo nowego nie znalazłam, ale wbardzo dobrym stanie. Linka ne prześlę, bo w pracy mma zablokowane allegro. Może w domu znajde chwilę.:tak:

kasik wyślij linka koniecznie, bo mnie też ten wózio interesuje:tak: coś mi bratowa napomknęła, że może mi pożyczy qiunny zapp, choć mówi, ze jest dobity po jej dzieciach- zobaczymy;-) fajnie by było, bo podoba mi się ten wózek

ewcik-no to byloby super bo zawsze to jeden zakup z glowy.no a zapp nie powinien byc zly

a ja ciesze sie ze swojego krzeselka dla malej stokke.zakupilam jak mala miala chyba z 6 mc ale zaczelam uzywac dopiero jak nauczyla sie siedziec jako ze jest nieregulowany.dzis sprawdza sie super bo sluzy do czego ma sluzyc ,mala moge do stolu przysunac.szelki poki co kompletnie nie sa potrzebne za to ciesze sie ze dokupilam blat ktory przykleja sie do stolu

reklama
Do góry