reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Mysza-no wlasnie tez o tym myslalam z tym ze ja malej przykrecilam ogrzewanie ogolnie w pokoju wiec chlodno tam dosyc no i poza tym mam wlasnie taki pojemnik na kaloryferze.moze nam sie wydaje ze guzik daje ale poki co ta woda gdzies paruje.mialam jej kupic takie cos co mierzy temperature w pokoju i wilgotnosc powietrza przy okazji ale jakos do tej pory nie kupilam.

reklama
tweenie może jakąś zabawkę edukacyjną z ikea? z tych drewnianych?
Mysza ja mam nawilżacz 5-letni, kupiony w markecie wtedy za 150 zł-spełnia swoje zadanie i jest ok, ja używam sporadycznie, jak jest bardzo zimno na zewn i mam ciepło w mieszkaniu, zazwyczaj staram sie skręcać kaloryfery i mam ok 19st, a nawilżacze mam też te na kaloryferze-ceramiczny i taki większy plastikowy

thx za odp w sprawie niani:-)

i mam kolejne pytanko: czy któraś z Was ma lub planuje kupić huśtawkę-skoczka?

Ostatnia edycja:
o wlasnie taki jak ma madzik u nas widzialam
mysza-to przeprowadz jakies doswiadczenia typu z uzyciem tych ceramicznych co wisza na kaloryferze i paruja a pozniej bez i pomierz czy jest jakas roznica co?a potem daj znac.

Jednak zamówiłam to krzesełko, jutro podobno ma być.
kropa my mamy barek wysoki, nie mamy stołu więc nie zależy mi na tym żeby Ala z nami jadła bo takiego wysokiego krzesełka pewno nie ma :p a te malutkie to schowam sobie do szafy, a Mała jak będzie dreptać to krzesełko będzie stało na podłodze, Ala sobie tacke odsunie jak zje i poleci sie bawic. A krzesel to w ogole takich normalnych nie mam wiec poki co bedzie krzeselko stalo na kanapie

ewelad-jak sprawuje się leżaczek??
madzik-który lepiej pasuje Julce ten w domu czy ten u babci??

muszę zamówić bo Franio od poniedziałku idzie do babci.

Ewelad pewnie juz za pozno ale i tak napisze :-D
Ja sobie nie wyobrazam zycia bez nianki (codziennie w uzytku)! przy Krisie mialam fp z projektorem i byla spoko, ale potem jak moja dziunka miala ze 3m kupilismy "Tomy" 3szt, rozne modele i powiem Ci ze wszystkie rewelka :tak: 1 znalazla domek u Vanilki, 2 kolejne zostaly u nas po 1 na dziecko (pokoj) :laugh2: polecam bardzo bardzo, choc na Allegro to bardzo malo ich jest...

ja pożyczyłąm nianię od kuzynki, z Philipsa, ale po tygodniu stwierdziłąm, że nie potrzeban nam-nasze mieszkanko jest małe (43m2), więc nawet jak w nocy Marcepan głośniej westchnie, to ja go słyszę:-)

reklama
Do góry