reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
ewelad suoper to mydełko,trzeba sobie sprawić
kropa dostałaś kalendarze? ja dzisiaj i jestem bardzo zadowolona,fajowe są

a dziś dostałam też sukienke,na allegro taką tanią sobie kupiłam,bo mi szkoda było wydawać dużo kasy a chcialam mieć coś nowego na sylwka o taką Acheter- sukienka szara tafta rozm. (1362266885) - Aukcje internetowe Allegro tania ale bardzo fajna i fajnie pasuje

mysza a gdzie Ty sobie tą zabawkę miałabyś wsadzić, żeby zrobiła Ci dobrze? :-D
aneta bardzo ładna sukienka
madzik gdzie kupiłaś kojec? Podasz mi jego wymiary? Bardzo mi się podoba, bo nie jest za duży.

madzik fajny kojec ale ja muszę kupić turystyczne rozkładane łóżeczko coby na wakacje było bo na to i na to M się nie zgodzi:-D Taki miałam w z Emi tylko w kwadracie i super się sprawdził.

ewelad a gdzie można takie mydełko kupić? Bo ja z tych leniwych co się im trzeć nie chce:-D Vaniszem więc traktuję plamy, namaczam i sru do pralki ale może dzięki temu mydełku zaoszczędzę energii:-D

mysza no bardzo ładna zabawka , te dzieci teraz takie wybredne:-D

aneta wow ale kreacja, będzieśz super wyglądała, po balu koniecznie fotki musisz wrzucić:-)

reklama
od chrzestnego,ktory nie wiedzil co kupic malemu zamowilam spiworek do wozka- myslicie, ze sie przyda?
i musze rozejrzec sie za jakas zabawka do wozka dla mlodego..w koncu idzie Mikolaj;P

Do góry