reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Cześć dziewczyny

Piszecie o tych ubrankach,kosmetykach i innych superowych rzeczach dla naszych dzieciaczków. Ja już mam tego całe stosy w domu , mnóstwo dostałam, sporo pokupiłam ale brakuje mi jeszcze kosmetyków.Dzięki Waszym podpowiedziom będę miała łatwiejszy wybór - nie zapominajcie że u mnie będą to podwójne ilości - :-):eek: .Nie mam jeszcze wózka ale mam już upatrzony model - w odpowiednim czasie go kupię. Teraz jeszcze dokończenie pakowania torby do szpitala i ...... oczekiwanie......a czas się dłuży i dłuży.

Nie mogę się już z mężem doczekać córeczek.

reklama
No ja już z dumą mówię że do wszystkiego brakuje mi tylko szlafroka do szpitala i żeby aptecznych (sól fizjologiczna, spirytus itd ;-) )
Później zrobię przegląd, narazie upchnęłam wszystko do szafy i czeka aż skończę ze sprzątaniem domu :-D no i musze przywieźć ubranka od rodziców i przejżeć co musze dokupić.. ale najważniejsze już mam.. teraz to conajwyżej jak jakiś ciuszek mi sie spodoba to będę kupować i grzechotki :-D bo kosmetyki mam, pieluszki mam, ręczniki, rożki.. wszystko wszystko :-) bardzo sie cieszę bo mam tyle prac w domu do zrobienia że zaczynałam się zastanawiac czy jeśli odłożę zakupy na później tak jak planowała, to czy się ze wszystkim wyrobię, bo poprać to jeszcze trzeba ;-) a teraz jestem już spokojna :-)

mi też brakuje szlafroka... i laktatora jeszcze i chyba dokupię jeszcze jeden ręczniczek kąpielowy...

michasia, a wiesz.. ja nie pomyślałam o grzechotkach, gryzaczkach.. nie mamy jeszcze ani jednego misia.. kompletnie nic z zabawek! :eek:

eli ja kupiłam 2 ręczniki w TESCO, 100x150cm były po 16,99.. ale jakie było nasze zdziwienie jak pzy kasowaniu okazało się, że przy zakupie dwóch drugi był za pół ceny :-D muszę pomaglowac męża żeby jeszcze jechać kupić ze 4 bo duży ręcznik zawsze się przyda w domu ;-) no i jeszcze bym musiała kupić ze 2 w normalnych rozmiarach :-D

Ja parę grzechotek mam po synku, gdzieś w kartonie z ciuszkami, ale niewiele tego zostało bo to mały psuja jest :-D

:angry:wybaczcie ale jak to ogladam to az mi sie wszytsko gotuje w srodku, na co te babcie? ja bym nie dala pierwszy raz kapac dziecka mojej mamie, bez przesady. albo te durne komentarze przeciez rodzice krzywdy dziecku nie zrobia.

A oto limuzyna Franka :) wersja gondolowa :-) reszta leży sobie spakowana
4673b7777d7242905b5eff1a440f5b99,21,19,0.jpg

reklama
Do góry