reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Cześć dziewczyny

Piszecie o tych ubrankach,kosmetykach i innych superowych rzeczach dla naszych dzieciaczków. Ja już mam tego całe stosy w domu , mnóstwo dostałam, sporo pokupiłam ale brakuje mi jeszcze kosmetyków.Dzięki Waszym podpowiedziom będę miała łatwiejszy wybór - nie zapominajcie że u mnie będą to podwójne ilości - :-):eek: .Nie mam jeszcze wózka ale mam już upatrzony model - w odpowiednim czasie go kupię. Teraz jeszcze dokończenie pakowania torby do szpitala i ...... oczekiwanie......a czas się dłuży i dłuży.

Nie mogę się już z mężem doczekać córeczek.

reklama
No ja już z dumą mówię że do wszystkiego brakuje mi tylko szlafroka do szpitala i żeby aptecznych (sól fizjologiczna, spirytus itd ;-) )
Później zrobię przegląd, narazie upchnęłam wszystko do szafy i czeka aż skończę ze sprzątaniem domu :-D no i musze przywieźć ubranka od rodziców i przejżeć co musze dokupić.. ale najważniejsze już mam.. teraz to conajwyżej jak jakiś ciuszek mi sie spodoba to będę kupować i grzechotki :-D bo kosmetyki mam, pieluszki mam, ręczniki, rożki.. wszystko wszystko :-) bardzo sie cieszę bo mam tyle prac w domu do zrobienia że zaczynałam się zastanawiac czy jeśli odłożę zakupy na później tak jak planowała, to czy się ze wszystkim wyrobię, bo poprać to jeszcze trzeba ;-) a teraz jestem już spokojna :-)

mi też brakuje szlafroka... i laktatora jeszcze i chyba dokupię jeszcze jeden ręczniczek kąpielowy...

michasia, a wiesz.. ja nie pomyślałam o grzechotkach, gryzaczkach.. nie mamy jeszcze ani jednego misia.. kompletnie nic z zabawek! :eek:

eli ja kupiłam 2 ręczniki w TESCO, 100x150cm były po 16,99.. ale jakie było nasze zdziwienie jak pzy kasowaniu okazało się, że przy zakupie dwóch drugi był za pół ceny :-D muszę pomaglowac męża żeby jeszcze jechać kupić ze 4 bo duży ręcznik zawsze się przyda w domu ;-) no i jeszcze bym musiała kupić ze 2 w normalnych rozmiarach :-D

Ja parę grzechotek mam po synku, gdzieś w kartonie z ciuszkami, ale niewiele tego zostało bo to mały psuja jest :-D

:angry:wybaczcie ale jak to ogladam to az mi sie wszytsko gotuje w srodku, na co te babcie? ja bym nie dala pierwszy raz kapac dziecka mojej mamie, bez przesady. albo te durne komentarze przeciez rodzice krzywdy dziecku nie zrobia.

A oto limuzyna Franka :) wersja gondolowa :-) reszta leży sobie spakowana
4673b7777d7242905b5eff1a440f5b99,21,19,0.jpg

reklama
Do góry