reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
jagoodka....dołączam się do prośby zrób proszę:-):-):-):-)

Jeśli chodzi o smoczki to najlepiej na początek jeden bo nie wiadomo czy przypasuje....a potem to i tak trzeba wymieniać często więc te dwupaki wydają się oki...
Ja kupiłam kilka rodzajów i żaden nie podpasił
Jak byłam z Iką w szpitalu to laska też urodziła chłopca co tylko by cyca memlał i nie miała smoczka, męczya się strasznie... nie wiem czemu nie kupiła bo sklep był pod szpitalem dosłownie...
także ja nie kupuję bo mam zestaw 5 chyba różnych:-D:-D a jakbym nie miała to też kupiłabym dopiero jak się okaże potrzebny.. jakoś tak nie lubię mieć niepotrzebnych rzeczy bo potem nie ma co z tym zrobić:-D

A ja mam jeden smoczek tylko niewiem jak go kupowałam ale ma oznaczenie 2 czyli chyba od 6 miesiąca:confused: to tak jakbym wcale nie miała :-)
Za to wczoraj z M kupiliśmy pampersy 1- jedną paczke i 2 tez jedno opakowanie. no i oczywiście musiałam je rozpakowac:-D i razem z M się rozczulaliśmy bo takie słodkie i malutkie:tak:.... chora już jestem tak się tak pampersami rozczulam hehe:happy::-D:-D:-D:-D

reklama
A ja byłam dziś w H&M i kupiłam bodziaczki rozpinane na całej długości, to jest jedyny sklep, gdzie takie widziałam, wszędzie poza tym są zakładane przez główkę. I mają takie ogromne wstrętne T-shirty za 10 zł, w sam raz do porodu, później od razu pójdą do kosza. Kupiłam, bo już się martwiłam, że nie będę miała w czym rodzić, bo mój mąż do wielkoludów nie należy i nie ma takich wielkich podkoszulków.

Do góry