E
Elunia1609
Gość
dziewczyny a jakich rozmiarów macie/kupujecie kołderki 90x120 czy 135x100 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiec u mnie to jest tak jesli chodzi o oliwke to lubie bambino (sama uzywalam jej do opalania i nawilzania skory hihi podoba mi sie ten zapach wiec dla dzidzi też bede ja kupowala)Dziewczyny, a jakie kosmetyki czyli oliwki, mydełka, chusteczki itp. rzeczy polecacie na początek dla maluszka?
Zrobiłam sobie taką listę co potrzebuję z kosmetyków, ale nie znam się na firmach kompletnie i nie wiem co kupić.
Moja lista:
oliwka/mydełko/krem/szampon, krem przeciw odparzeniom, chusteczki nawilżające, waciki i patyczki z wacikami, puder. Co polecacie? Co musimy mieć na początek dla naszych maleństw?
cudne te zestawy, a mam pytanie czy któraś z was miała taki krótki ochraniacz do łóżeczka jak te na zdjeciu? i jak sie sprawdził? bo ja do synka miałam na całe i nie jestem przekonana do tych krótkich apodobaja mi sie posciele które akurat mają te krótkie...