reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

A ja mam problem z wózkiem bo byłam nastawiona na Roana Maritę a teraz zastanawiam się nad Jedo Fyn - ma wszystkie zalety Roana (i dużą gondolę)a dodatkowo ma skrętne przednie koła . Poczytałam sobie fora o wózkach i dziewczyny piszą że taki wózek ze skrętnymi kołami prowadzi się o niebo lepiej. Tylko jeden minus - Jedo Fyn ma duży wybór jeśli chodzi o kolorystykę ale kolory jakieś takie zdechłe i nie wiem dalej który wózek wybrać :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::frown:

reklama
Indygo my kupujemy Jedo Fyn 4 ds
wczesniej mial byc Vedi
za 1500 zl masz wszystko co potrzeba : skretne lub nie przednie kola, wszystkie kola poompowane , duza gondola z okienkiem od gory i siateczkaz tylu , spacerowke zakladana przodem lub tylem i nosidelko montowane w wozku czyli 3 w 1
oto nasz wybor koloru
8b23603aaa8085bamed.jpg

Ostatnia edycja:
No tak, to w zasadzie jedyny "żywy" kolor, szkoda tylko że połowa jest szara, Gdyby były tak fajne kolory jak Roana to kupiłabym ten wózek bez zastanawiania.

tak czytam wasze wypowiedzi na temat amortyzacji i zawieszeniach i zastanawiam sie czy naprawdę tam gdzie mieszkacie są aż tak tragiczne drogi? ja owszem też zwracałam uwage przy zakupie zeby malenstwa nie trzeslo za bardzo ale chyba nie az tak jak wiekszosc tutaj z was u mnie fakt gdzieniegdzie zdarzaja sie dziury ale ogolnie chodniki sa w porzadku zima odsniezone drogi wiec jezdzi sie dobrze.

a ja się zastanawiam czy nasze dzieci naprawdę tak nie będą lubiły tych nierówno ści- zarówno moje dziecko jak i obie córki mojej siostry spały tylko na dziurach a na równym się budzą

Czy któraś z Was (ale szczerze) miała ATLANTICA z Baby Design???
Mam zamiar kupić model 2009, no ale jak to z tymi nierównościami.... czy on jest faktycznie bardzo twardo osadzony..???
Proszę o szczere opinie co do tego wózka, bo to że ciężki to nie ważne, czy duży, bo mamy duże auto i tam bez problemu weszłyby nawet dwa takie wózki....
Głównie chodzi mi o użytkowanie go w naszym okresie wrzesien 2009- luty 2010??? I czy te dziury faktycznie dziecko w nim może odczuwać????
Czytałam opinie na innych portalach, ale wolała bym opinie wasze!

czy któraś oglądała na żywo roana kortinę? Zastanawiam się, czy można w nim ściągnąć do prania materiał, którym wyścielona jest gondola?

reklama
Do góry