reklama
No ja się właśnie zastanawiam nad amortyzacją - bo niby oba dobre, a nigdzie nie umiem znaleźć opisu różnicy w użytkowaniu wózka - czy jeden rodzaj jest np.bardziej elastyczny niż drugi? A może tak właściwie nie ma to znaczenia? Ja znalazłam dwie wersje tego samego wózka, ten na paskach jest o 20 zł droższy i nie wiem czemu. Może jest lepszy, a 20 zł to w zasadzie żadna różnica.
AniaSm
Fanka BB :)
witam,
widzę że wszystkie kobietki mają dylemat co do zakupu wózeczka , też się z tym borykam :-) ,ale wymyśliłam że najpierw pochodzę po sklepach i pooglądam co tam oferują , zobaczę jak się wózeczki prezentują ,prowadzą itp a potem wyszukam na allegro taki model i zakupię go (w końcu na allegro taniej;-))
Co do łóżeczka to mam zamiar kupić turystyczne , bo ma dużo ciekawych funkcji np płozy i można dziecko lulać , a także ma kółka i można sobie maluszka przewieść do innego pomieszczenia żeby mieć na niego oko ;-)
pozdrawiam :-)
widzę że wszystkie kobietki mają dylemat co do zakupu wózeczka , też się z tym borykam :-) ,ale wymyśliłam że najpierw pochodzę po sklepach i pooglądam co tam oferują , zobaczę jak się wózeczki prezentują ,prowadzą itp a potem wyszukam na allegro taki model i zakupię go (w końcu na allegro taniej;-))
Co do łóżeczka to mam zamiar kupić turystyczne , bo ma dużo ciekawych funkcji np płozy i można dziecko lulać , a także ma kółka i można sobie maluszka przewieść do innego pomieszczenia żeby mieć na niego oko ;-)
pozdrawiam :-)
tea80
czesc kobietki.Bylam w ten weekend z mezem w Poznaniu na zakupach dla naszej malej i ja chyba zyje w innym swiecie!Po prostu ceny ciuszkow dla malenstwa zwalily nas z nog!!Sa drozsze od ciuchow na nasz i to po przecenie!!Np.sweterek 80 zl,sukienka 90zl,spioszki 1 sztuka od 20 do nawet 50zl!!Kupilismy pare rzeczy w wiekszosci body bez rekawkow,wydalismy cos ok.400zl,jestem zalamana,reszte bede kupowac w lumpeksach lub na allegrgladalam wlasnie na allegro zestawy ciuszkow z Anglii,sa przecudne,u nas takich nie ma,zaluje bo moglam kase odlozyc i te ok.600 zl wylozyc na taki zestaw.My wszystko kupujemy od podstaw i sami,mamy przeznaczone na cala wyprawke ok.3 tys.zl i to musi nam starczyc.Wozek kupimy chyba polskiej firmy zdaje sie ze coneco - jumper x, + lozeczko ,materac i 1 komplet poscieli wyjdzie ok.2 tys.obawiam sie ze na reszte nam nie starczy...
O
onka
Gość
Witam, ja się powtórzę, bo chyba moje zapytanko przepadło gdzieś w gęstwinie rozmów, a bardzo zależy mi na odpowiedzi. Chodzi mi o różnicę w zawieszeniu wózka - są dostępne m. in. na paskach i teleskopowe, nie wiem czym one się różnią w użytkowaniu. Czy któraś z was wie i może mnie pouczyć?
Mnie się wydaje, że te telesokopowe to mają zawieszenie przy kołach na zasadzie czegoś takiego jak sprężynki (tak mnie się o uszy obiło). I jak wózek jest na jakiś nierównościach to "chodzi" on góra - dół.
Natomiast na paskach to jest bardziej "rozbujany" tzn że chodzi on we wsz strony i te paski w wózkach są chyba najbardziej praktyczne, ze względu na to że dzidzia nie odczuwa aż tak bardzo nierówności na drodze jak w tych teleskopowych.
I w moim przypadku gdzie dwie opcje wózków biore pod uwage to: Baby Merc ma paski, a Atlantic teleskopowe.... i dla mnie nadal dobrego wózka dla mojej niuni stanowi nie lada problem.
jagoooodka
tea ceny faktycznie są porażające, ale... My też zbytnio kaski nie mamy a wszystko kupujemy sami. Prawie niczego nie kupuje w sklepach, tam tylko oglądam... A potem allegro. Np u tego sprzedawcy znajdziesz prawie wszystko i jeszcze za kuriera nie trzeba płacić jeśli przekroczy się kwotę 300zł, więc warto. Oszczędność ogromna
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
albo ten, też ma dobre ceny.
ten ma niedrogie ciuszki a jakościowo są naprawdę dobre. Zresztą już któraś z dziewczyn polecała tego sprzedawcę
albo ten, też ma dobre ceny.
ten ma niedrogie ciuszki a jakościowo są naprawdę dobre. Zresztą już któraś z dziewczyn polecała tego sprzedawcę
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: