reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Ja mam to samo co Zofcia, jedynie w innym kolorze :-) i też z opuszczanym bokiem
7082ed85b8f6e0d8m.jpg

reklama
dziewczyny a kiedy będziecie rozstawiać już łóżeczko ? i szykować wszystko dla dzidziusia ? ja to myślę zająć się wszystkim jakoś w sierpniu ...

margaret ja nie, bo dzidzia póki co nie ma swojego pokoju ;-)

A ja mam inne pytanko: w jakiej temperaturze będziecie prać bobaskowe rzeczy?

Aha no tak moja dzidzia tez narazie bedzie z nami, zapytalam chyba tak na wyrost bo chcialabym jakos ozdobic jej miejsce:-)

A z tym praniem to nie wiem, pieluchy wypiore tak jak polecaja w 90 stopniach, gorzej z ubrankami bo na metkach pisze 40 stopni wiec chyba trzeba sie tego trzymac. Co o tym sądziecie?:confused:

cały czas tak myślałam, ale dzisiaj w jakimś artykule przeczytałam, że przez kilka pierwszych tygodni należy wszystko prać w temperaturze 90 st:szok: nie wyobrażam sobie ciuszków po takim praniu :confused::baffled: myślę, że wystarczy je potem wyprasować... :confused: no ale nie wiem.....

zofcia i rezeda - jesteście zadowolone ? - my wczoraj zakochaliśmy się w tym łóżeczku :-) i mamy dylemat - szuflada czy opuszczany bok :-(
wg naszych wyliczeń koszt łóżeczka wyjdzie aż 1000 zł :szok:
w tym łóżeczko , 2 kpl. pościeli , wypełnienia, materac , karuzela , prześcieradlo ..

e01ab3b20f00e08cmed.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry