reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Tak więc to są moje zakupione rzeczy sfotografowane wraz z danymi, oraz strony internetowe tych producentów u których nabyłam rzeczy:

Z tej firmy: GRAFIX TEL: 043 822 09 50, 98-200 Sieradz, ul. Wolska 98, adres e-mail: czechowicz_g@op.pl

ORAZ

Firma MARCYŚ, nabyłam tutaj sporo śpioszków, bodów, i kaftaników, są super! A to namiary: Adam Szymański, ul. Św. Franciszka 65, 93-479 Łódź, tel: 042 680 01 05 lub 0 502 531 128. Dzwońcie ewentualnie i pytajcie czy może nie ma ich na ALLEGRO

Te śpioszki też kupiłam u siebie w mieście, są naprawdę solidne i rewelacyjne, a to firma: ARPI, ul. Fabryczna 6, 58-100 Świdnica, tel 074 852 29 06

A to już kupiłam u siebie w mieście, a ta firma na metce ma strone www podaną poniżej modna maja.

A tutaj macie linki do stron z dziecięcą odzieżą którą sama posiadam:
www.baby.mline.pl
www.salomea.pl
www.marika.pl
www.modnamaja.com.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Niononka Dziękujemy bardzo za dane napewno się przydadzą :-) bo naprawde ładne ciuszki kupiłaś.
A ja wczoraj tak intensywnie myślałam o tym że ubranek praktycznie nie mam i całą noc mi się śniło że już urodziłam- przychodzimy do domu a tu jedna koszulka i śpioszki, łóżeczko nie złożone itp. :szok:
Ewylynka ja też uważam że najbardziej praktyczne będą body - najlepiej zapinane na boku ( bo na początku dzidzia jest malusia to wygodniej jest zapinac takie body) no i śpioszki, skarpetki... to taki strój domowy bo w mieszkaniach i tak jest ciepło ewentualnie dzidzie można przykryc kocykem jak będzie chłodniej. :happy2:

I ja tez popieram body, i bardzo mi sie pododbaja welurowe pajacyki, wydaja mi sie milsze i cieplejsz eod bawelnianych takze zainwestowalalm w kilka 0-3m i takich na newborn z early days'a:tak:Polecam wogole pajacyki i bodziaki tej firmy sa z naprawde dobrej bawelny,rozsadne cenowo i jest spora kolorystyka na allegro tez jest ich sporo.. np:
EMIL BODY EARLY DAYS 0-3m 7PAC+GRATIS PROMOCJA (658360750) - Aukcje internetowe Allegro
o ile w tesco bodziakow jest spory wybor i ceny zblizone, to niestety w moim tesco z pajacami cienizna, kompletnie nei ma w czym wybierac :baffled:
EMIL PAJACE ŚPIOCHY EARLY DAYS 0-3m3PAC +GRATIS (664172638) - Aukcje internetowe Allegro

Niononka Dziękujemy bardzo za dane napewno się przydadzą :-) bo naprawde ładne ciuszki kupiłaś.
A ja wczoraj tak intensywnie myślałam o tym że ubranek praktycznie nie mam i całą noc mi się śniło że już urodziłam- przychodzimy do domu a tu jedna koszulka i śpioszki, łóżeczko nie złożone itp. :szok:
(...)
Nie ma za co :-)
Ja miałam takie sny w związku z pampersami, że przyszliśmy ze szpitala a tu ani pieluch tetrowych ani pampersów... :szok: i dawaj do miasta i musiałam moje słoneczko zostawić w domu z mężem, który bał się brać dziecka na ręcę bo myślał, że jej krzywdę zrobi.... :baffled: Koszmar normalnie :-D

I ja tez popieram body, i bardzo mi sie pododbaja welurowe pajacyki, wydaja mi sie milsze i cieplejsz eod bawelnianych takze zainwestowalalm w kilka 0-3m i takich na newborn z early days'a:tak:Polecam wogole pajacyki i bodziaki tej firmy sa z naprawde dobrej bawelny,rozsadne cenowo i jest spora kolorystyka na allegro tez jest ich sporo.. np:
EMIL BODY EARLY DAYS 0-3m 7PAC+GRATIS PROMOCJA (658360750) - Aukcje internetowe Allegro
o ile w tesco bodziakow jest spory wybor i ceny zblizone, to niestety w moim tesco z pajacami cienizna, kompletnie nei ma w czym wybierac :baffled:
EMIL PAJACE ŚPIOCHY EARLY DAYS 0-3m3PAC +GRATIS (664172638) - Aukcje internetowe Allegro

Dokładnie bodziaki i pajacyki z welurku to chyba najlepszy wynalazek z jakim się spotkałam :tak:, ja co prawda dużo pajacyków welurowych dostałam od rodziny, i sama kupiłam jeden... i nowe dość drogo wychodzą. Jedynie co chcę dokupić to pajacyki ale z bawełny z 3-4 sztuki. Dzięki za linki, zaraz wskocze i zobacze :tak:

mnie czeka jeszcze zakup jakiejs komody na te wszystkie ciuszki, jeszcze jedna posciel do lozeczka, posciel do wozka, pare kosmetykow i wózek, bo tak to juz praktycznie wszystko mam :)
ubranka mam wszystkie z zagranicy od mojego taty (wpadl w zakupowy szal, moja mama sie smieje ze z 5 dzieci bym ubrala w te ubranka :D), na lozeczko czekamy bo juz jest zamowione, a reszta juz jest w domku i czeka na Alexa :]

Co sądzicie o tym wózeczku?GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ESPIRO GTX - 4 kolory ! (665398080) - Aukcje internetowe Allegro
fotelik do tego wózeczka wraz z adapterami to koszt ok 200 zł czyli w sumie 1400 zł.
W sklepie oglądałam taki wózeczek tylko że bez skrętnych przednich kółek ( Espiro GT) i bardzo mi sie podobał.
Czy ktoś może ma taki wózeczek? Bo ja już sama niewiem czego chce :-) a w mojej małej mieścinie niestety nie ma fajnych wózków żeby sobie poogladac:sorry2:

Możecie mi podpowiedzieć - znalazłam piękne wg mnie łóżeczko - tyle że występuje w dwóch wersjach - opuszczany bok lub szuflada - nie wiem co wybrać ?

Załączniki

• lozeczko paula natura 4.JPG
    lozeczko paula natura 4.JPG
    71,6 KB · Wyświetleń: 42
kasiunia123 prześliczne łóżeczko ja sie nie mogę zdecydowac czy ciemne czy jasne bo moja sypialnia sie buduje dopiero ale to jest super :-)

reklama
Do góry