reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

W związku z tym że zostajemy w polsce muszę się zdecydować na jakiś wózek-napewno będzie 4 kołowy i zbliżony do tego co henrrietta linkowała-duże dmuchane koła świetnie się sprawdziły w poprzednim wózku którym woziłam obydwie panny.Ważny też będzie duży koszyk na zakupy i dobre resory.Jak narazie buszuje po allegro:)
Napewno coś w tym stylu:
http://www.allegro.pl/item649460371_mega_hit_zestaw_baby_merc_voyager_kola_obrotowe.html

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dziś kupiłam pościel do łóżeczka- jedną z Glucka z misiem i wypukłym serduszkiem- jest przesliczna. A drugi komplet zamówiłam na allegro 13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (648596530) - Aukcje internetowe Allegro- różowy miś na księżycu:-DDo tego taki sam kocyk, okrycie kąpielowe i pościel do wózeczka. Nie mogę się doczekać przesyłki. Pościel już mam teraz w końcu trzeba się zdecydować na łóżeczko:tak:

Jak tylko dojdzie od razu napiszę co i jak- ale mam nadzieję, że będzie w porządku:-) Jeśli chodzi o cenę..hmm no może nie jest za niska- ale jest tu prawdę wiele elementów, no i wygląda prześlicznie;-)A tak na marginesie w 5-10-15 są mega wprzedaże do 70%- na bobaski nasze sporo ciuszków jest i na starsze dzieciaczki też. Ja obkupiłam prawie wszystkie dzieci rodzinne;-) i naprawdę za grosze. Pozdrawiam

w Smyku też są wyprzedaże. Pajacyki welurowe od 19 zł. Kupiłam też kombinezon zimowy dla Małej za 48 zł. A przy zakupie za 150 zł dostaje się kartę stałego klienta, która uprawnia do 10% zniżek przy zakupach. Dużo ciuszków poprzecenianych jest.

Ja wczoraj w smyku kupiłam jeden pajacyk za 19, 2 szt po 27 zł i czapunię śliczną za 15. Niestety nikt nie raczył poinformować o tym że od 150 zł jest karta stałego klienta i nigdzie też nie było to napisane, a z pewnością bym coś dobrała bo 10% to dobry rabat jak na smyka

reklama
Do góry