reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

W aptece paczka 6 sztuk jednorazowych majtek ok 8 zl dobrze je wziasc na porod bo jak ja rodzilam to zaraz jak mnie zeszyli to polozna zapytala se czy mam te majtki i mialam to ona mi przyniosla ich wlasne podklady wlozyla mi do moich jednorazowych majtek i pomogla je ubrac, potem juz sama sobie zmienialam urodzialam o 13.25 a wieczorem bralam juz prysznic jak wychodzilam do domu to zakladalam juz swoje bawelniane majtki podpaske, ale w szpitalu dobrze jest uzywac tych jednorazowych bo dobrze sie rana wietrzy i szybciutko goi,

reklama
Moja siostra rodziła we wrześniu i używała zwykłych majtek i podpasek i nikt jej w szpitalu nie mówił, że powinna nosić jednorazowe. Więc ja też pewnie zostanę przy zwykłych:-)

No do najwygodniejszych nie naleza te ich podklady i majtaski bo strasznie przeciekaja i sie ciagle martwilam czy nie mam juz mokro na lozku pewnie gdyby u nas nie bylo tak ze trzeba to bym sama swoje majtaski mial od razu i podpaski hehhe

Violusia fajny ten wózek. W moim mieście jest taki stary sklepik ( stary, bo odkąd pamiętam tam jest) i mają podobny. Układ ten sam, koła też ale inna i\firma i kosztuje 800 zł. Jest bardzo lekki i niesamowicie fajnie się go prowadzi.

reklama
Do góry