reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Jogobelka.... ja zakupiłam kilka...każdy inny..i zaden nie podpasował...:no::no::no::no::no::no:.. najlepsze chyba jakieś takie anatomiczne podobne w zachowaniu do piersi....no ale moje dziecię pogardziło równo wszystkimi:-D:-D więc reguły nie ma...

reklama
Oglądałam ostatnio w sklepie wózek firmy Nestor Rambler.Bardzo mi sie podobał,oczywiście jest wielofunkcyjny,z fotelikiem sam.kosztowal ok.950zł.Najbardziej podobały mi się w nim amortyzatory miał ich 6,dzięki temu był bardzo miękki i lekki.Czy któras z was miała taki wózek?proszę o opinie.:tak:

Ja tak samo chyba na ten wózek się zdecyduję muszę go tylko na żywo zobaczyć a to juz problem bo w większości sklepów nie mają tej firmy :eek: i podobno można sobie wybrać opcję z pompowanymi kółkami :tak:

tak ja też się zdecyduję na 8w1 kolor czerwony :tak: tylko trzeba sprawdzić na żywo jego amortyzację :tak: bo koleżanka kupiła sobie Xlandera i okazał się sztywny jak kołek :laugh2: a to dla dzieciaszka trochę mało komfortowe :baffled:

Ja tak samo chyba na ten wózek się zdecyduję muszę go tylko na żywo zobaczyć a to juz problem bo w większości sklepów nie mają tej firmy :eek: i podobno można sobie wybrać opcję z pompowanymi kółkami :tak:

oglądałam ten wózek na "żywo" i naprawdę jest fajny , bardzo leciutki, nie jest sztywny jak większość, co do pompowanych kół to właściwie nie bardzo wiem na czym polega to ulepszenie, ale dostępny jest bebetto murano z pompowanymi kołami niestety jest dużo cięższy.A co do koloru to chyba nr 88 - lubię bardziej stonowane kolory a ten jest grafitowo- błękitny i bardzo nam się spodobał.

Ostatnia edycja:
oto nasze 1sze zakupy dla Niuni
wózek Jedo Fyn
8b23603aaa8085bamed.jpg
oraz :
75375e49bada5efamed.jpg

Violusia widzę u ciebie butelkę Lovi :-) ja tez taką kupiłam tylko tą samo sterylizującą się :-p laktator też kupujesz tej firmy ? ja słyszałam same pozytywy o tej marce i od dawna się zaparłam na nią :tak:

reklama
Do góry