Inka ja tez chcę łóżeczko kojec, widziałam u znajomej i naprawdę jest bardzo praktyczne, a ten moduł wibrujący jest zajwiskowi, bynajmniej dla Jej córci, podobno włącza wibracje i dzidzia zasypia. Ciekawe czy moja dzidzia tez je polubi.
reklama
Violusia
Aktywna w BB
Moniczkaleg83 tu ocena uzytkownikow Jet Picasso BabyActive Wózek Jet i Jet Picasso - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
a tu o Coneco http://www.bangla.pl/dla-dzieci/wozki/wielofunkcyjne/coneco-v3-p957.htm
a tu o Coneco http://www.bangla.pl/dla-dzieci/wozki/wielofunkcyjne/coneco-v3-p957.htm
Ostatnia edycja:
filantropek76
Fanka BB :)
ja kupuje atlantic baby disign od koleżanki za 500 zł moja kolezanka z pracy ma taki i sie super sprawdza, jak przywioze do domku to zrobie fotke i wrzuce by sie pochwalic;-), łóżeczko i fotelik mam po siostrzenicy dziś wyprałam pokrowiec z fotelika bo lekko przykurzony byłgeneralnie to bujaczka/ lezaczka nie kupuje, zostały mi do kupienia kosmetyki dla dzidzi i wanienka no i pieluchy ale to czeka na sierpien, nnianie tez mam po siostrzenicy zastanawiam sie nad monitorem oddechu i właśnie nawiżaczem powietrza -ale pozyjemy zobaczymy
w styczniu kupiłam nawilżacz do Oli pokoju, bo mamy w mieszkaniu bardzo sucho i często przesuszała jej się śluzówka i ciągle sapała. Zaraz poszukam go na allegro. Dałam coś ponad 100. Jest cichy i bardzo fajny.
http://www.allegro.pl/item640749491_nawilzacz_powietrza_z_jonizacja_nanosilver.html
http://www.allegro.pl/item640749491_nawilzacz_powietrza_z_jonizacja_nanosilver.html
Moniczkaleg83
A ja mam pytanie do Doświadczonych Mam- odnosnie pościeli. Czy ktoraś z Was używa pościeli Feretti- jest dość droga ale wydaje mi się, że gatunkowo rewelecyjnaI drugie pytanie czy wystarczą dwa komplety?? A moę ktoraś z Was poleci jakas inną posciel do łóżeczka??
Indygo
A ja zastanawiam się nad kupnem kołyski na pierwszych kilka miesięcy. Nie chodzi mi o jakąś wypasioną za 700 zł tylko taką za 100-200 zł. Łóżeczko jest duże i w sypialni zrobi się ciasno a wiadomo że na początku maluch śpi z rodzicami, kołyska jest duzo mniejsza i jak szkrabik w nocy zakwęka to czasami wystarczy tylko wyciągnąć rękę i leciutko pobujać.
Co do tej pościeli Feretti to wiem tylko tyle że jest droga:-) ale uważam ze dwa komplety w zupełności wystarczą:-) ja mam zamiar kupic jedną lepszą razem z ochraniaczami i jedną tańszą.Mam dylemat bo ogladałam na allegro pościele i są różne wymiary... a łóżeczko które mam zamiar kupic to 120 x 60.
Jaki jest standardowy wymiar pościeli dziecięcej ....bo ja juz zielona jestem....
Jaki jest standardowy wymiar pościeli dziecięcej ....bo ja juz zielona jestem....
eli88
syla24 hehe "wiem tylko tyle że jest droga" ...wiemy tyle samo w takim razie ja sie już uparłam na pościel z Ikei... chciałam początkowo kupić 3 komplety, ale teraz też uważam, że 2 wystarczą... nie wiem tylko czy kupić 2 bawełniane czy jeden bawełniany a drugi cieplejszy jakiś... taki bardziej misiowaty na zimę... chociaż żona kuzyna mi mówiła, że kupiła kocyk akrylowy i ich Niunia tak go sobie upodobała, że wszystkie kołdry, rożki i inne przykwywajki poszły w kąt... uwielbia go do dziś śpi na nim i pod nim.. bo to taki wielki kocyk jest 2x2... chyba nie będę szaleć i kupię 2 bawełniane komplety i cieplusi kocyk na zimiejszą porę
a asoją drogą.. mój kolega ma w opisie taką stronkę internetową i zaglądnęłam z ciekawości... www.okazjaaa.pl tam widziałam fajne kocyki.. troszke mi kolorki nie odpowiadają bo wolałabym fioletowy, ale cena jest w sumie jak sama stronka podaje okazyjne.. w sklepie te koce widziałam po 50-80zł
a asoją drogą.. mój kolega ma w opisie taką stronkę internetową i zaglądnęłam z ciekawości... www.okazjaaa.pl tam widziałam fajne kocyki.. troszke mi kolorki nie odpowiadają bo wolałabym fioletowy, ale cena jest w sumie jak sama stronka podaje okazyjne.. w sklepie te koce widziałam po 50-80zł
reklama
vanilla_sky
ja juz mam ciuszki dla maluszka... wiekszosc to pajacyki i mieciutkie ciuszki, bo uwazam ze na jeansy, sweterki itp przyjdzie czas jak podrosnie... a poza tym mam fotelik-bujak, lozeczko, butelki, pieluszki, kosmetyki dla maluszka, mate edukacyjna, smoczki,...itd... to co musze jeszcze zakupic to wozek, przewijak,wanienke i posciel -poszewki do lozeczka...no i rzeczy dla siebie do szpitala
no oczywiscie to takie wazniejsze rzeczy bo wiadomo co wyjscie na zakupy to przynosze ze soba skarpetusie, rajstopki, czapeczki, itp...
no oczywiscie to takie wazniejsze rzeczy bo wiadomo co wyjscie na zakupy to przynosze ze soba skarpetusie, rajstopki, czapeczki, itp...
Ostatnia edycja:
Podziel się: