jagoooodka
Fanka BB :)
Alex też myślałam o czymś takim, ale... ostatnio oglądałam w hurtowni i wanienka ma takiego garba na środku. Nie wiem jak miałabym w tum położyć dzidziusia Może nie wszystkie są takie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ninonka: pewnie się wyrównujemy, bo ja jeszcze muszę kupić: łóżeczko, wanienkę(myślę nad zestawem z przewijakiem ZESTAW pielęgnacyjny - WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA (641456530) - Aukcje internetowe Allegro), laktator, podgrzewacz do butelek, kosmetyki i inne drobiazgi.
Dziewczyny, a powiedzcie mi... kupujecie jakieś spodnie jeansy, czy bluzy, lub sweterki... wiecie.. coś poza śpichami i innymi bawełnianymi ciuszkami typowymi w domku... no bo przecież będziemy wychodzić z dzidziusiami na spacerki... do znajomych itd... no wiadomo że tak od razu to nie, ale z takim 3 msc maluszkiem to można się już gdzieś wybrac na kawę.. i chyba nie w śpiochach no nie...? ja tak się zastanawiam... czy jest sens kupować tego typu ciuszki od 0-3 msc... a pozniej to w jakich ilościach...? i czy zaopatrzec się już w rajstopy? tak na początek...? na zimę to raczej musze bo dzidzia będzie większa i juz całkiem inaczej się będzie takiego bobasa ubierać... kurcze... teraz to już straciłam wątek.. my tu gadu gadu o noworodkach a czas tak zasówa, że pewnie nie nadążymy z zakupami później... nie wiem czy nie zaopatrze się już w jakies większe ciuszki...(kilka juz mam ale to przypadkiem) jak juz tylko skompletuję wyprawkę noworodkową to tak pod koniec ciąży poszperam po allegro i pozamawiam kilka rzeczy chyba... ile cm nasze maluszki będą juz miały mniej więcej tak na lato 2010...? tak miedzy czerwcem a sierpniem...?
Dlaczego nie w śpioszkach? W końcu to niemowlę. Ja moje ubierałam na wyjscie w ładniejsze welurowe pajacyki. Takiemu maluszkowi, który ma 0-3 miesiące i nie potrafi się obrócić w dżinsowych spodenkach jest przecież bardzo niewygodnie po co ma się męczyć. W dżinsach się nachodzi przez całe życie a śpioszki i pajacyki nosi się tak krótkoDziewczyny, a powiedzcie mi... kupujecie jakieś spodnie jeansy, czy bluzy, lub sweterki... wiecie.. coś poza śpichami i innymi bawełnianymi ciuszkami typowymi w domku... no bo przecież będziemy wychodzić z dzidziusiami na spacerki... do znajomych itd... no wiadomo że tak od razu to nie, ale z takim 3 msc maluszkiem to można się już gdzieś wybrac na kawę.. i chyba nie w śpiochach no nie...? ja tak się zastanawiam... czy jest sens kupować tego typu ciuszki od 0-3 msc... a pozniej to w jakich ilościach...? ...?