reklama
iwona85cz
Fanka BB :)
Dziewczynki a co myślicie o tym wózku?
WYPRZEDAŻ KOLEKCJI+3GRATISY - 30%.SUPER OKAZJA!!! (631051088) - Aukcje internetowe Allegro
Według mnie jest śliczny a do tego w super cenie.
WYPRZEDAŻ KOLEKCJI+3GRATISY - 30%.SUPER OKAZJA!!! (631051088) - Aukcje internetowe Allegro
Według mnie jest śliczny a do tego w super cenie.
a ja z innej beczki. Przypomniałam sobie, że do kąpieli stosowaliśmy foczkę, taki fotelik ( znajdziecie go na pewno na allegro). Super sprawa. Nam bardzo się przydał i nie trzeba było gimnastykować się przy kąpieli. Maluszek leży sobie wygodnie, nic mu się nie leje do uszu i oczu. Super sprawa.
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
a ja z innej beczki. Przypomniałam sobie, że do kąpieli stosowaliśmy foczkę, taki fotelik ( znajdziecie go na pewno na allegro). Super sprawa. Nam bardzo się przydał i nie trzeba było gimnastykować się przy kąpieli. Maluszek leży sobie wygodnie, nic mu się nie leje do uszu i oczu. Super sprawa.
potwierdzam!
hej! Jakbym miała wybierać między wózkiem kizi a a Iwonki85 wybrałabym Iwonki. Ze względu na cenę i przekładaną rączkę. Wierzcie mi przekładana rączka jest bardzo potrzebna. Ja w życiu bym nie dała więcej niż 500 zł za wózek. Przed nami zima. Wózek będzie sporadycznie wykorzystywany. Zanim przyjdzie lato będzie można kupić spacerówkę. Też miałam wózek wielofunkcyjny i chciałam się go pozbyć za wszelką cenę. Zbyt duży i ciężki do późniejszego wykorzystania. Przy jakimkolwiek wyjeździe totalna porażka, zajmował cały bagażnik a gdzie reszta pakunków. Ja pożyczam wózek do przyszłego lata. A jeśli chodzi o wózek Iwonki to ja bym wymieniła koła na pompowane.
jagoooodka
W takim razie mam pytanko co do przekładanej rączki...
Czy w użytkowaniu jest wielka różnica między rączką przekładaną a możliwością przekładania wózka przodem i tyłem do kierunku jazdy?
Jeśli chodzi o wózki to ja już mam budyń w głowie....
Czy w użytkowaniu jest wielka różnica między rączką przekładaną a możliwością przekładania wózka przodem i tyłem do kierunku jazdy?
Jeśli chodzi o wózki to ja już mam budyń w głowie....
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
renifer no moje ulubione bodziaki wlasnie i takie milusie są.. to były ostatnie w sklepie
o ile dobrze pamietam to są body firmy ewa, masz je np tu:
Zabawki i ubranka dla niemowląt i małych dzieci - Skarby Malucha
tu jest juz ich więcej:
Ewa:Ubranka dla niemowląt, ubranka niemowlęce,Ubrania dla dzieci: Sklep internetowy. Ubranka dla dzieci: kurtki dla dzieci,spodnie dziecięce, spódnic
i tu: BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, akcesoria dziecięce - EWA
reklama
kizi
Hej dziewczyny ja wam napisałam ze cena nawet moze być ale nie napisałam ze ja mysle o kupnie wozka uzywanego;-)hej! Jakbym miała wybierać między wózkiem kizi a a Iwonki85 wybrałabym Iwonki. Ze względu na cenę i przekładaną rączkę. Wierzcie mi przekładana rączka jest bardzo potrzebna. Ja w życiu bym nie dała więcej niż 500 zł za wózek. Przed nami zima. Wózek będzie sporadycznie wykorzystywany. Zanim przyjdzie lato będzie można kupić spacerówkę. Też miałam wózek wielofunkcyjny i chciałam się go pozbyć za wszelką cenę. Zbyt duży i ciężki do późniejszego wykorzystania. Przy jakimkolwiek wyjeździe totalna porażka, zajmował cały bagażnik a gdzie reszta pakunków. Ja pożyczam wózek do przyszłego lata. A jeśli chodzi o wózek Iwonki to ja bym wymieniła koła na pompowane.
Oglądałam wózki uzywane i niektóre sa tak zadbane nie zniszczone ze nie opłaca sie kupowac nowego jak uzywany mozna kupic za pół ceny
Podziel się: