reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

yyy.. pewnie wstyd że nie wiem, ale co to ten kaftanik batystowy? w sensie kaftanik wiem... ale batystowy??? w sumie znalazłam jeden na allegro ale czy sie różni od zwykłego bawełnianego? (na batystowym tez pisze ze 100% bawełny hmm)

reklama
a ja z innej beczki. Przypomniałam sobie, że do kąpieli stosowaliśmy foczkę, taki fotelik ( znajdziecie go na pewno na allegro). Super sprawa. Nam bardzo się przydał i nie trzeba było gimnastykować się przy kąpieli. Maluszek leży sobie wygodnie, nic mu się nie leje do uszu i oczu. Super sprawa.

a ja z innej beczki. Przypomniałam sobie, że do kąpieli stosowaliśmy foczkę, taki fotelik ( znajdziecie go na pewno na allegro). Super sprawa. Nam bardzo się przydał i nie trzeba było gimnastykować się przy kąpieli. Maluszek leży sobie wygodnie, nic mu się nie leje do uszu i oczu. Super sprawa.

potwierdzam!

hej! Jakbym miała wybierać między wózkiem kizi a a Iwonki85 wybrałabym Iwonki. Ze względu na cenę i przekładaną rączkę. Wierzcie mi przekładana rączka jest bardzo potrzebna. Ja w życiu bym nie dała więcej niż 500 zł za wózek. Przed nami zima. Wózek będzie sporadycznie wykorzystywany. Zanim przyjdzie lato będzie można kupić spacerówkę. Też miałam wózek wielofunkcyjny i chciałam się go pozbyć za wszelką cenę. Zbyt duży i ciężki do późniejszego wykorzystania. Przy jakimkolwiek wyjeździe totalna porażka, zajmował cały bagażnik a gdzie reszta pakunków. Ja pożyczam wózek do przyszłego lata. A jeśli chodzi o wózek Iwonki to ja bym wymieniła koła na pompowane.

W takim razie mam pytanko co do przekładanej rączki...
Czy w użytkowaniu jest wielka różnica między rączką przekładaną a możliwością przekładania wózka przodem i tyłem do kierunku jazdy?

Jeśli chodzi o wózki to ja już mam budyń w głowie.... :baffled:

Dla mnie przy wyborze wózka najważniejsze są dwie rzeczy:
- żeby był wielofuncyjny i praktyczny
- żeby był tani, bo poprostu na wózek droższy niż 400zł niestety mnie nie stac.

Ja zakochałam się w bodziakach i śpioszkach z napisami w stylu:
kocham moją mamę, tatę, babcię, dziadka lub jestem silny, przystojny jak mój tata :-) Muszę kupic kilka sztuk.

reklama
hej! Jakbym miała wybierać między wózkiem kizi a a Iwonki85 wybrałabym Iwonki. Ze względu na cenę i przekładaną rączkę. Wierzcie mi przekładana rączka jest bardzo potrzebna. Ja w życiu bym nie dała więcej niż 500 zł za wózek. Przed nami zima. Wózek będzie sporadycznie wykorzystywany. Zanim przyjdzie lato będzie można kupić spacerówkę. Też miałam wózek wielofunkcyjny i chciałam się go pozbyć za wszelką cenę. Zbyt duży i ciężki do późniejszego wykorzystania. Przy jakimkolwiek wyjeździe totalna porażka, zajmował cały bagażnik a gdzie reszta pakunków. Ja pożyczam wózek do przyszłego lata. A jeśli chodzi o wózek Iwonki to ja bym wymieniła koła na pompowane.
Hej dziewczyny ja wam napisałam ze cena nawet moze być ale nie napisałam ze ja mysle o kupnie wozka uzywanego;-)
Oglądałam wózki uzywane i niektóre sa tak zadbane nie zniszczone ze nie opłaca sie kupowac nowego jak uzywany mozna kupic za pół ceny:-p

Do góry