kizi
Fanka BB :)
Ja tak robiłam ze na początku zakładałam dziecku tetre a jak wychodziłam na spacer to pampersy.Robiłam tak bo uważałam że to jest tańszea wogóle nie bylo tansze codziennie musiałam robic pranie pieluch i jeszcze ubranek bo sie Tymek przesikiwał a i jeszcze dodatkowo przescieradło i dalej wiesznie prania,prasowanie ,składnaie itp.Dodatkowo pieluszki nie chciały sie tak dobrze sparac a jak nam przyszedł rachunek za światło i dopłata za wode oczywiscie bo codziennie pranie a pieluchy na 90 stopni.dziewczyny a co do pieluszek mam takie pytanie.. bo moja mama się upiera że przez minimum pierwsze 3 tyg trzeba dzidzi ubierać tetrowe a nie pampersiki żeby się nie odparzał maluszek no i żeby móc bardziej między nóżki napchać żeby bioderka ładnie się kształtowały, a ja znowu słyszałam, ze tetra bardziej odparza.. a poza tym no nie czarujmy się... pampers wygodniejszy co wy o tym myślicie? wiadomo, że az tak mi sie mama wtryniać nie będzie.. i w sumie ufam jej co do opieki nad maluszkiem tym bardziej dlatego, ze moja mama nie jest kobietą starej daty i nie upiera sie przy tych tetrach dlatego bo KIEDYŚ TAK SIE ROBIŁO.. jest raczej nowoczesną kobietką i wiem, że to wszystko z troski, ale może nie ma racji?
Dajcie spokój nigdy w życiu tetry wcale sie to nie opłaca!!!!
A jak juz zmądrzałam to robiłam tak ze zakładałam pampersa i dodatkowo wkładałam miedzy nozki jedna tetre zeby dziecko miało szeroko między nogami.
Wiec tetre goraco odradzam po pierwsze ile sie narobicie a po drugie jakie rachunki!!