No tak, a wracając do tematu przewodniego naszego wątku - tj. zbędnych zakupów dla dzieciaczków - powiedzcie no mi, doświadczone mamuśki, czy przydaje się taka poduszka z dziurką poporodowa i taka poducha, co ją można do karmienia wykorzystać, do zabawy dla malucha i takie tam... Wiecie o czym mówię mam nadzieję?
reklama
henrietta5
Fanka BB :)
u mnie raczej temat pościeli, ochraniaczy i baldachimów odpada - zdecydowaliśmy się na łóżeczko turystyczne , kołderkę mam po Julii ew. kupię troszkę milutkiego materiału i mama uszyje jakieś pokrycie na nią.Może cos podobnego http://www.allegro.pl/item571005750_lozko_kojec_przewijak_moskitiera_luiu_2.html#gallery
Ostatnia edycja:
Ja kupie Lozeczko takze W kolysce mysle,ze bedzie spalo tylko wlasnie tak do 3 mc i tylko w nocy,ze w razie jakiego brzdekniecia ja tak pyk i kolyska rusze.. hyhy a w lozeczku bedzie spalo przez caly dzien, pozniej kolyske odloze i lozeczko zostanieKochaniutkie!!! Czy macie w planie zakup kołyski dla bobaska??? Zawsze było moim marzeniem mieć kołyskę, choć wiem, że na długo nie wystarczy... Co o tym myślicie??
ewusek1203
Jeśli chodzi o tą poduszkę z dziurką poporodową to myślę że wszystko zależy od tego jaki będziesz miała poród. Ja osobiście żałowałam bardzo że jej nie mam bo miałam wieeeelkie problemy z siedzeniem po porodzie. A jeśli chodzi o tą do karmienia to właśnie zamierzam ją kupić. Mają ją moje koleżanki i bardzo polecają. Nie dość że przy karmieniu fajnie odciąża kręgosłup (kiedyś u koleżanki na niej karmiłam i rzeczywiście super) to na dodatek można ją w ciąży wykorzystać. Ja na przykład jak śpię to muszę sobie kołdrę zwinąć między nogi bo inaczej mi niewygodnie a tą poduchą można świetnie zastąpić ten rulon z kołdry. Z tym że musi to być ta o długości ok. 170cm.No tak, a wracając do tematu przewodniego naszego wątku - tj. zbędnych zakupów dla dzieciaczków - powiedzcie no mi, doświadczone mamuśki, czy przydaje się taka poduszka z dziurką poporodowa i taka poducha, co ją można do karmienia wykorzystać, do zabawy dla malucha i takie tam... Wiecie o czym mówię mam nadzieję?
ewusek1203
PODUSZKA RELAKS do KARMIENIA SPANIA ZABAWY GNIAZDO (628354815) - Aukcje internetowe Allegro
Właśnie taką poduszkę zamierzam kupić :-)
Właśnie taką poduszkę zamierzam kupić :-)
jagoooodka
ewusek myślałam ,że one są dużo droższe, a teraz się zastanawiam. O ile dobrze pamiętam to chyba Calineczka bardzo chwaliła tę poduchę
Myślę, że to świetna sprawa, bo kołdra zaczyna mnie wkurzać ;-)
ewusek1203
Hehe widzę że nie tylko ja mam jazdę z kołdrąewusek myślałam ,że one są dużo droższe, a teraz się zastanawiam. O ile dobrze pamiętam to chyba Calineczka bardzo chwaliła tę poduchę
Indygo
Ja już kupiłam 3 miesiące temu, dokładnie taką:
MOTHERHOOD --- KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET W CIĄŻY (627843071) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i nie wyobrażam sobie teraz spać bez niej, chociaz od kilku dni mam problemy z zaśnięciem pomimo tej poduszki brzuszek zrobił sie tak duzy ze nawet poduszka juz nie pomaga w zasnięciu chociaz bez niej jest duzo gorzej.
MOTHERHOOD --- KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET W CIĄŻY (627843071) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i nie wyobrażam sobie teraz spać bez niej, chociaz od kilku dni mam problemy z zaśnięciem pomimo tej poduszki brzuszek zrobił sie tak duzy ze nawet poduszka juz nie pomaga w zasnięciu chociaz bez niej jest duzo gorzej.
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
oj poduszka po porodzie ....bezcenna zwłaszcza jak cię potną
Podziel się: