reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Dziewczyny nie straszcie mnie chce kupić x landera xa ten wielofunkcyjny czyli głęboki i spacerówkę mysle ze głębokim naciesze sie od wrzesnia do marca a pozniej w spacerówke widziałam juz ten wózek i nie jest napewno lekki nawet spacerówka tak amasywna ale przeciez dziecię moje w marcu bedzie miec dopiero pół roku nie lepsza taka spacerówka ? Czy wogóle ktos zamierza kupic x landera? a może znacie jakies opinie bo ja słyszałam tylko pozytywy oprócz tego ze jest mała gondola a reszta ponoć jest ok

reklama
Ja tez wychowana na mocniejszych klimatach. ;-) Stary rock z lat 70-80, ale jestem też fanką Elvisa i starego rock`n`rolla. Dużo osób pyta czy nazywam synka po Ryśku Riedelu i po części mają racje, ale to głównie kwestia tego że po prostu podoba nam się te imię.:blink:W sumie przy prawie każdej muzyce umiem się bawić. ;-)
Powracając do temat zakupów to my najprawdopodobniej w niedługim czasie pojedziemy kpić wózek. -Od początku miałam w nosie zabobony typu "nie kupuj za wcześnie"- Upatrzyliśmy wózek "Delti puma" za 730zł po promocji. Ma dużą gondole, pompowane koła i w ogóle wydaje mi się ok.:tak: Co prawda przeprowadzka czeka nas najpewniej dopiero w lipcu więc będzie on musiał leżeć złożony w moim małym pokoiku, ale da radę. ;-) Obiecałam sobie że reszte kupimy dopiero po przeprowadzce. :happy2:

Ja ma wózek po Adasiu BabyActive BREAKER i chyba nie będę kupowała nowego. Mieszkam w domku więc nie będzie kłopotu z wnoszeniem po schodach :-)

No tak zapomnialam ze mialam Wiola Ci hustawki poszukac :
41FV68ZFVwL__AA400_.jpg
51%2BBcMDV79L__AA400_.jpg

A w ostatecznosci moze taki maly play set dla Ciebie
ss-Abbys-Palace_PP.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zobacze co jeszcze znajde

Hehehhe - Calineczko - Ty to kochana babeczka jesteś!!!! Heheheh Dziękuję :-D:-D:-D:-D:-D Teraz z mężem rozmowy zacznę, że zanim zaczniemy dzieciaczkowe huśtawki kupować - najpierw mamusi się też coś od życia należy - chociaż szczerze mówiąc - żebym zrobiła mu taką niespodziankę - on wchodzi do domu - a tam żonka w drzwiach kuchennych na huśtawce się majta heheheheh - myślę, że pierwsze co by zrobił - to zaczął poszukiwania numeru tel do dobrego lekarza specjalisty, hehehehe:-D:-D:-D

Ale mnie rozbawilas Wiola az mnie kaszelek zlapal
Ja sama taka hustaweczke bym sobie zamatowala ale chyba narazie poprzestane na moim fotelu bujanym - bo moj M jak by mnie zobaczyl w hustawce to by chyba odrazu osiwial .......

Wiola to może ja wypróbuję jedną z hustawek, sprawdzę czy mąż i ościeżnice w drzwiach wytrzymają nadmiar wrażeń i dam Ci znać! :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Paula znajomi mają xlandera tylko nie wiem jakiego. Nie narzekają. Mały urodził im się w sierpniu i jakoś do lutego/marca mieścił się w gondoli.
Wg mnie jednak ta gondolka jest zbyt mała (mało przestronna).

reklama
Widzę, że temat muzyki na topie. Ja nie zmieniam gustów ze względu na dzidzię. A słucham bardzo różnej. Od elvisa i takich tam klimatów, przez metallikę, na jehro czy noir desire skończywszy :-D
Zauważyłam , że dzidziuś uaktywnia się na Kaziku! :-D
Ostatnio brykał na kawałku "wałęsa oddaj moje 100 milionów" hahahaha :-D

Do góry