Wiesz ja oglądałam wózki wielofunkcyjne i też zaczynam się zastawniac czy nie kupic jednego wózka głebokiego i spacerówki, bo jak ładny wózeczke głeboki to spacerówka nie taka. (....)
I ja słyszałam od "doświadczonych" koleżanek , że z tymi wielofunkcyjnymi jest tak, że jak głębi w porządku to spacerówka nie taka i na odwrót.
Mi koleżanka zaproponowała "pożyczenie" na okres zimowy jej głębokiego wózka a spacerówkę bym kupiła później. Zastanawiam się nad tą propozycją, bo do tej pory chciałam kupić nowy wózek....
Co do reszty zakupów dla mam ..to zaopatrzyłam się w dość sporą ilość bluzeczek i tunik , ale ciężko nadal mi ze spodniami. ...a tu i tak robi się coraz cieplej...
A maleństwu kupiłam body. Były dość tanie i...śliczne. Nie mogłam się oprzeć. A moja przyjaciółka wpadła w szał zakupów dla mojego maleństwa i póki co dała mi prześliczne butki... a na resztę mam poczekać :-).
Aż miło mi się zrobiło...bo jak pisałam wcześniej rodziców ani moich, ani mojego m , jeszcze taki szał nie dopadł ...