O
onka
Gość
ninonka znalazłam
SUPER EKSKLUZYWNY WÓZEK SAFARI TRAVEL+FOTELIK ! (591248553) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie znam tej firmy, ale ogólnie podoba mi się, ma trochę małe nosidełko w standardzie, ale to chyba najmniejszy problem ;-) Gondola jest duża.
No i cena dla mnie super, nie chcę wydawać chorendalnych sum, bo nie mam ;-) Jeszcze będę chodzić po normalnych sklepach i będę sobie oglądać ;-)
Dziękuje, ale tak właśnie mi się wydaje, że to z gondolą nie jest wózek, a szkoda..... :-(
Z wózkiem to duży problem. Dziś byłam oglądać Tako Jumper 2009, fajny jest, bardzo fajny, ale ta gondola jakaś taka mała. Przez pewien czas typem moim był też Baby Merc. A teraz już sama nie wiem. Potrzebna duża gondola i cena do 1200 zł.
Ja chyba właśnie na Baby Merc się zxdecyduje bo jest duży, ale ciągle męczy mnie koncepcja wózka X-LANDER X3. Ale chyba będzie któryś z BABY MERC.
Nie wygląda to jak typowa gondola ale powinni zamieścić też zdjęcia bez pokrowca
Z niedrogich, solidnych wózków może być też Piotruś
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY PIOTRUŚ, NOWY OKAZJA ! ! ! (580963826) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
A to wózek który najbardziej mi pasuje - mój faworyt ale niestety ma małą gondolę
* WÓZEK alu OBROTOWE KOŁA super PROMOCJA * (587981033) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. - co o nim sądzicie?
I wolałabym żeby był bez spacerówki.
Powiem Ci, że ta druga wesra, czyli ta którą chcesz jest super
ale tak jak mówisz mała gondola, musimy pamiętać ze conajmniej
6 m-cy będziemy nasze szkraby w głębokich wozić....:-( a dziecko w wieku 6 m-cy jest duuuuże a gondola mała....., gdyby w gre wchodziło piersze 6 m-cy wiosna / lato to wtedy inna sprawa bo dzidzie wozi się pod kocykiem, w ewentualnym śpiworku jak chłodniej, a tu mamy wrzesień który już od samego początku może być zimny.... ehhhhh. Chciała bym kupić jakis wózek który będzie wygodny, ciepły i praktyczny...