O
onka
Gość
No podobno aloes lepszy bo nie uczula.
Ja za to mam pytanie co do smoczków i butelek... jakie kupić, jakie najlepsze?
Czy musze kupować wszystkie rozmiary 0-3m, 3-6m itp.?
Czy lepszy silikonowy czy lateksowy?
A butelka z jakiej firmy? Avent jest taki najlepszy? bo znalazłam na necie taki wątek i zaczynam mieć wątpliwości Uwazajcie na AVENT - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Podobno z Dr Brown są dobre butelki...
Dzięki Jogobelka za informacje, oczywiście odrazu rzuciłam się na swoje dwie sztuki zakupionych butelek AVENTU i smoczków AVENTU i zaczęłam sprawdzać....
Jesli na dnie jakiegokolwiek opakowania plastikowego znajduje sie
"cyferka 7 w trojkacie, tzn. ze w jego skladzie jest BPA.
Nie ma co panikowac, ale lepiej dmuchac na zimne.
Pozdrawiam!"
i obejrzałam dokładnie te butelki i nie znalzałam ani jednego szczegółu dot. tego szkodliwego BPA naszczęście.... A butelki kupiłam miesiąc temu w AUCHAN`IE, może od tego czasu zmienili skład z jakiego produkują butelki i inne swoje produkty.
mam pytanko zastanawiałyście się już nad wózkiem-bo ja zupełnie nie wiem na co sie zdecydować,jak jeden mi sie podoba to ma strasznie malą gondolkę, a przecież trzeba w nim pojeździć conajmniej do marca, w innym znowu koła do bani- macie jakieś typy?
ja się zastanawiałam nad X-LANDERem X3 bo ma chociaż przyzwoite 4 koła, ale właśnie gondola.... stanowi problem, bo do marca tak jak mówisz, trzeba pojeździć z maluszkiem w głębkim wózku, a gondola jaka jest każdy widzi.... dlatego wciąż nie mam koncepcji jaki wózek kupić.... ale chyba coś w stylu:
http://www.allegro.pl/item584121966_zestaw_baby_merc_wozek_orion_fotelik_kola_pomp.html
będzie najcieplejszym i najlepszym na przejeżdżenie całej zimy...
Ostatnio edytowane przez moderatora: