rezeda
Fanka BB :)
A ja w realu też wczoraj kupiłam zwykły 2pak pajacyków bawełnianych. Do spania, czy do domu się przyda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sumie porównania z Polską jako tako jeszcze nie mam - ciągle mi się to wydaje odległym tematem:-) - ale podstawowy bawełniany komplecik kaftanik i śpioszki to koszt mniej więcej 100koron - ok 40 złotych...
Ja wczoraj w realu kupiłam w promocji 6-pak chusteczek nawilżanych pampers za niecałe 32 zł. Oszczędność na pojedynczym opakowaniu ok 3 zł w zależności od sklepu. Na początek może być. Sama jestem z siebie zadowolona
Mają datę ważności do 2011 więc na pewno się wykorzysta. Kupiłam te z aloesem bo kuzynka mi mówiła że te z rumiankiem sensitive uczulają często malenstwa. A tego bym nie chciała.