reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Hmmmm - a ja dochodzę do wniosku, że jakaś taka straszna egoistka ze mnie - wczoraj miałam zamiar coś maluszkowi kupić - i jak już się z M spotkałam w galerii - skończyło się na ciuszkach dla mamusi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - wracamy do domu i M mówi - no śliczne ciuszki dla maleństwa kupiłaś :tak:;-):zawstydzona/y: - ale wstyd mi było - nawet nie weszłam do sklepu z dzidziusiowymi ubrankami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Może dzisiaj...:-)

Wiola - no jak to nie dla dzidziusia - a dzidzius to gdzie teraz jest ??? w brzuszku mamusi - wiec zakupki dla mamusi to jak zakupki dla dzidzi tez- prawda ?! przeciez sciskac maluszka nie mozna........

A ja tez zaszalalam sobie ostatnio i za 100$ zamowilam sobie z Victorias Secret : 2 staniki o rozmiar wieksze , spodnie dresowe, sweterek, bluze sportowa , bluze ocieplana od srodka , i pizamke - wszystko bylo wlasnie na przecenie wiec zakupy sie udaly , a powiem Wam ze ja nie znosze lazenia po sklepach:no: , wole siedziec sobie w domku i zamowic , sklepy dzialaja na mnie jak plachta na byka ( no wlasnie przeciez ja byczek prawdziwy jestem ), :-D

reklama
Wiola - no jak to nie dla dzidziusia - a dzidzius to gdzie teraz jest ??? w brzuszku mamusi - wiec zakupki dla mamusi to jak zakupki dla dzidzi tez- prawda ?! przeciez sciskac maluszka nie mozna........

A ja tez zaszalalam sobie ostatnio i za 100$ zamowilam sobie z Victorias Secret : 2 staniki o rozmiar wieksze , spodnie dresowe, sweterek, bluze sportowa , bluze ocieplana od srodka , i pizamke - wszystko bylo wlasnie na przecenie wiec zakupy sie udaly , a powiem Wam ze ja nie znosze lazenia po sklepach:no: , wole siedziec sobie w domku i zamowic , sklepy dzialaja na mnie jak plachta na byka ( no wlasnie przeciez ja byczek prawdziwy jestem ), :-D
Calineczko - co prawda to prawda - uśpiłaś moje wyrzuty sumienia :-):tak:;-)

ninonka dopiero teraz otworzyły mi się zdjęcia!!
Ale te bamboszki cudne!!! Dzidzia będzie w nich szałowo wyglądać :-D

Ja kupuję ciuszki na rozmiar 62, kilka rzeczy na 56 na pewno też się znajdzie. Dziś kupiłam 2 pary śpioszków z kaftanikami w rozm 56. Bodziaki mam na 62. W sumie nie mam za bardzo pojęcia na jaki rozmiar kupować, dlatego po trochu chyba będę dorzucać z każdego rozmiaru.

Wiolawb napewno prędzj czy później uda Ci się coś kupić, zobaczysz... ale tam u Ciebie to pewnie sklepy z takimi rzeczami nie są wcale takie tanie...????????
Pozdrawiam

Ja w sumie porównania z Polską jako tako jeszcze nie mam - ciągle mi się to wydaje odległym tematem:-):zawstydzona/y: - ale podstawowy bawełniany komplecik kaftanik i śpioszki to koszt mniej więcej 100koron - ok 40 złotych...

Ciuszki na pewno kupie w Belgii bo sa sliczneeeeee, ladniejsze niz w Polsce moim zdaniem, szczegolnie dla chlopca, ale jesli chodzi o oliwki, wozek, mydelka, wkladki do stanika jak bede karmila i takie tam kremiki dla dziecka kupie w Polsce bo tu sa straszne ceny tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja wczoraj w realu kupiłam w promocji 6-pak chusteczek nawilżanych pampers za niecałe 32 zł. Oszczędność na pojedynczym opakowaniu ok 3 zł w zależności od sklepu. Na początek może być. Sama jestem z siebie zadowolona:-D

Do góry