calineczka76
Fanka BB :)
Hmmmm - a ja dochodzę do wniosku, że jakaś taka straszna egoistka ze mnie - wczoraj miałam zamiar coś maluszkowi kupić - i jak już się z M spotkałam w galerii - skończyło się na ciuszkach dla mamusi - wracamy do domu i M mówi - no śliczne ciuszki dla maleństwa kupiłaś ;-) - ale wstyd mi było - nawet nie weszłam do sklepu z dzidziusiowymi ubrankami Może dzisiaj...:-)
Wiola - no jak to nie dla dzidziusia - a dzidzius to gdzie teraz jest ??? w brzuszku mamusi - wiec zakupki dla mamusi to jak zakupki dla dzidzi tez- prawda ?! przeciez sciskac maluszka nie mozna........
A ja tez zaszalalam sobie ostatnio i za 100$ zamowilam sobie z Victorias Secret : 2 staniki o rozmiar wieksze , spodnie dresowe, sweterek, bluze sportowa , bluze ocieplana od srodka , i pizamke - wszystko bylo wlasnie na przecenie wiec zakupy sie udaly , a powiem Wam ze ja nie znosze lazenia po sklepach , wole siedziec sobie w domku i zamowic , sklepy dzialaja na mnie jak plachta na byka ( no wlasnie przeciez ja byczek prawdziwy jestem ),