mi sie moj mezulek w zakupy wogole nie wtraca chociaz czasem to by mogl... jak szlismy na zakupy i wybieralismy rozne rzeczy typu reczniki kocyki butelki i go pytalam o zdanie to bylo mu obojetne powiedzial ze on nie przywiazuje wagi do takich rzeczy jaki misiu czy kroliczek jest nadrukowany hehe szystkie sa ladne i mam wybierac jaki mi sie podoba co do lozeczka podobnie no ale z wozkiem na szczescie chciał miec glos chociaz nie zdecydowal z gory za nas wybralismy taki zeby nam obojgu odpowiadal no bo on w koncu tez bedzie na spacerki wychodzil hehe fajnie jak przyszli tatusiowie angazuja sie w zakupy szkoda tylko ze moj jedynie w sprawie wozka czasem bym chciala zeby do drobniejszych rzeczy przywiazal troszke uwagi
reklama
drodka ja mam taki sam tylko inny fason.. taki jednolity i kawalek kratki, jak znajde gdzies to go wrzuce. W sklepie po 199 przecena z 350 jakos, a ja kupilam na car boot za 70 f... lekko uzywany, wiec juz bylo przesadzone,ze to ten haha Taka okazja, ze szok
TolaLee nie jest tak źle, ja co prawda mam wózeczek ale łóżeczka jeszcze niet
aaa i jeszcze, jak macie gdzieś pod ręką sklep Lidl to w poniedziałek 31 będzie kilka rzeczy dla maluszków, body, ręczniczki z kapturem, skarpetki termometr za 9,90 ja nie wiem czy się załapię http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20090831.index
aaa i jeszcze, jak macie gdzieś pod ręką sklep Lidl to w poniedziałek 31 będzie kilka rzeczy dla maluszków, body, ręczniczki z kapturem, skarpetki termometr za 9,90 ja nie wiem czy się załapię http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20090831.index
Ostatnia edycja:
drodka
Fanka BB :)
U mnie wybrał M bo taki dumny tata -jak ma jeździć z wózkiem to ma być wygodny...dla niego ;-) , nic nie mówiłam, bo mi się też podoba. W sklepie to uczył się "przerabiać" głęboki na spacerówkę i odwrotnie.
Ja wybrałam łóżeczko z szufladą i przewijakiem, bo mamy mało miejsca w sypialni.
5 Piece Rita Cotbed Package Baby Cots and Cot Bed - review, compare prices, buy online
Ja wybrałam łóżeczko z szufladą i przewijakiem, bo mamy mało miejsca w sypialni.
5 Piece Rita Cotbed Package Baby Cots and Cot Bed - review, compare prices, buy online
DOODA
wrześniowa mama :)
Ja też karocy nie posiadam :-(,zakupie ją dopieo po porodzie.chyba jestem jedyna wrzesniowka bez karocy musze się jakoś zebrać...ah...
a ja w końcu zagoniłam mojego do złożenia łóżeczka dzisiaj założyłam pościel i tak oto jest gotowa sypialnia dla maleństwa
Dojdą jeszcze ozdoby na ścianę ale narazie czekam na swoje meble bo niewiem w którym miejscu będzie stało dokładnie łóżeczko ale ważne że w razie co to dzidzia ma gdzie spać
Dojdą jeszcze ozdoby na ścianę ale narazie czekam na swoje meble bo niewiem w którym miejscu będzie stało dokładnie łóżeczko ale ważne że w razie co to dzidzia ma gdzie spać
Załączniki
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Słodko
Podziel się: