reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

mi sie moj mezulek w zakupy wogole nie wtraca chociaz czasem to by mogl... jak szlismy na zakupy i wybieralismy rozne rzeczy typu reczniki kocyki butelki i go pytalam o zdanie to bylo mu obojetne powiedzial ze on nie przywiazuje wagi do takich rzeczy jaki misiu czy kroliczek jest nadrukowany hehe szystkie sa ladne i mam wybierac jaki mi sie podoba :) co do lozeczka podobnie no ale z wozkiem na szczescie chciał miec glos chociaz nie zdecydowal z gory za nas wybralismy taki zeby nam obojgu odpowiadal no bo on w koncu tez bedzie na spacerki wychodzil hehe :) fajnie jak przyszli tatusiowie angazuja sie w zakupy :) szkoda tylko ze moj jedynie w sprawie wozka czasem bym chciala zeby do drobniejszych rzeczy przywiazal troszke uwagi ;)

reklama
drodka ja mam taki sam tylko inny fason.. taki jednolity i kawalek kratki, jak znajde gdzies to go wrzuce. W sklepie po 199 przecena z 350 jakos, a ja kupilam na car boot za 70 f...:-D:-D lekko uzywany, wiec juz bylo przesadzone,ze to ten haha Taka okazja, ze szok :szok::rofl2:

a ja w końcu zagoniłam mojego do złożenia łóżeczka dzisiaj założyłam pościel i tak oto jest gotowa sypialnia dla maleństwa :)
Dojdą jeszcze ozdoby na ścianę ale narazie czekam na swoje meble bo niewiem w którym miejscu będzie stało dokładnie łóżeczko ale ważne że w razie co to dzidzia ma gdzie spać :)

Załączniki

• 01.jpg
    01.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 65
  • 02.jpg
    02.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 67
  • 03.jpg
    03.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry