reklama
iwona85cz
Fanka BB :)
iwona85czk te matki to takie jakies pantalony z gumą na brzuchu?
To są poprostu figi z wysokim stanem wykonane z takiego przyjemnego w dotyku rozciągliwego materiału (opinające brzuszek).
enka75
mamuśka :)
no i a jeśli któraś nie lubi fig to dostępne są i stringi. I tak jak Iwona napisała są z miłego materiału zazwyczaj z microfibry :-)
iwona85cz
no i a jeśli któraś nie lubi fig to dostępne są i stringi. I tak jak Iwona napisała są z miłego materiału zazwyczaj z microfibry :-)
Nooo właśnie słowa mikrofibra mi zabrakło, bo to o ten materiał mi chodziło ;-)
Ja już skompletowałam sobie kilka par majtek ściągających brzuch po porodzie :-) (mam do wyboru do koloru)
Uwazaj z takimi majteczkami bo slyszalam ze jak sie scisnie brzuch to gorzej go zgubic bo miesnie sa scisniete i nie bardzo maja jak pracowac czy cos takiego w kazdym razie ze dluzej sie brzuch sciaga
a ja nie bede miała potrzebowaa nic na schudnięcie bo drobna jestem,brzuszek mam mały ...eeeh chcialabym żeby mi troche kg zostało a nawet doszło chociaż duzo kolezanek mi zazdroscilo ze chodze w rozmarach 36-38 ale ja i tak wiem ze za chudziutka jestem :-(jem dużo uda mi sier cos przytyc to potem wystarczy ze przez 2 dni zjem troche mniej i juz waga spada
mam pytanko...
mam dla maluszka ten materac kokos - gryka, ale mowilyscie cos kiedys o odwracaniu tego materaca... wiec na ktorej stronie klasc maluszka najpierw?? i jak to wyczuc gdzie jest kokos a gdzie gryka? bo ja to zupelna ciemnota w tych sprawach
mam dla maluszka ten materac kokos - gryka, ale mowilyscie cos kiedys o odwracaniu tego materaca... wiec na ktorej stronie klasc maluszka najpierw?? i jak to wyczuc gdzie jest kokos a gdzie gryka? bo ja to zupelna ciemnota w tych sprawach
drodka
Princi-ja mam kupiony taki
Pliko Pramette - Prim - Mamas & Papas
wybrał go mój M i koniec . Tutaj małe kółka to nie problem, chodniki są równe, śniegu nie ma, a jest wygodny w prowadzeniu, cena znośna. Poczytałam trochę opinii na temat wózków, tzw. experci wypróbowywali wózki, więc odpadły te na które stawiałam.Znajoma dziewczyna pracująca w sklpie z art. dziecięcymi w PL powiedziała, że ludzie sobie chwalą.
Drugi wózek kupimy na wyjazd do Polski, ale to bedzie używana spacerówka z dużymi kołami na tamtejsze realia.
Pliko Pramette - Prim - Mamas & Papas
wybrał go mój M i koniec . Tutaj małe kółka to nie problem, chodniki są równe, śniegu nie ma, a jest wygodny w prowadzeniu, cena znośna. Poczytałam trochę opinii na temat wózków, tzw. experci wypróbowywali wózki, więc odpadły te na które stawiałam.Znajoma dziewczyna pracująca w sklpie z art. dziecięcymi w PL powiedziała, że ludzie sobie chwalą.
Drugi wózek kupimy na wyjazd do Polski, ale to bedzie używana spacerówka z dużymi kołami na tamtejsze realia.
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
He he właśnie drodka...na polskie realia zdecydowanie inny wózek. Urocze jest tutaj to, że chodniki sa takie równe i krawężniki niskie. Bajka po prostu...
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Aaa...i jeszcze widzę, że i u Ciebie decyzje co do wózka podejmował M.
ja tez ostatnecznie nie miałam nic do powiedzenia...no przepraszam ...kolor pozwolił mi wybrac he he he
ja tez ostatnecznie nie miałam nic do powiedzenia...no przepraszam ...kolor pozwolił mi wybrac he he he
Podziel się: