reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
a ja nie bede miała potrzebowaa nic na schudnięcie bo drobna jestem,brzuszek mam mały ...eeeh chcialabym żeby mi troche kg zostało a nawet doszło chociaż duzo kolezanek mi zazdroscilo ze chodze w rozmarach 36-38 ale ja i tak wiem ze za chudziutka jestem :-(jem dużo uda mi sier cos przytyc to potem wystarczy ze przez 2 dni zjem troche mniej i juz waga spada :wściekła/y:

mam pytanko...
mam dla maluszka ten materac kokos - gryka, ale mowilyscie cos kiedys o odwracaniu tego materaca... wiec na ktorej stronie klasc maluszka najpierw?? i jak to wyczuc gdzie jest kokos a gdzie gryka? :-D:-D:-D bo ja to zupelna ciemnota w tych sprawach :-D

Princi-ja mam kupiony taki
Pliko Pramette - Prim - Mamas & Papas

wybrał go mój M i koniec :) . Tutaj małe kółka to nie problem, chodniki są równe, śniegu nie ma, a jest wygodny w prowadzeniu, cena znośna. Poczytałam trochę opinii na temat wózków, tzw. experci wypróbowywali wózki, więc odpadły te na które stawiałam.Znajoma dziewczyna pracująca w sklpie z art. dziecięcymi w PL powiedziała, że ludzie sobie chwalą.

Drugi wózek kupimy na wyjazd do Polski, ale to bedzie używana spacerówka z dużymi kołami na tamtejsze realia.

He he właśnie drodka...na polskie realia zdecydowanie inny wózek. Urocze jest tutaj to, że chodniki sa takie równe i krawężniki niskie. Bajka po prostu...

reklama
Aaa...i jeszcze widzę, że i u Ciebie decyzje co do wózka podejmował M.
ja tez ostatnecznie nie miałam nic do powiedzenia...no przepraszam ...kolor pozwolił mi wybrac he he he

Do góry