A ja dzis znalazlam cos takiego... w sklepie po 199f przecena z 350.. a na necie troszke inaczej widze... Pliko Pramette - Cosmos - Mamas & Papas
reklama
Ano wiem,ale my tylko tyle co na spacery po parku.. na miasto bedzie w aucie, w sklepie w foteliku przypuszczam tez, ewent w wozku.. Nie bede nim tyle jezdzic co z pierwszym dzieckiem.. wtedy musialam miec solidny, bo auta nie bylo..
Jakie wypełnienie jest lepsze do pościeli. Kupiłam zwykłe antyalergiczne ale jakoś nie mam do niego przekonania. Teraz zastanawiam się nad Hollofil Allerban lub Ingeo i zgłupiałam, nie wiem które naprawdę.
ma któraś z Was pościel z firm Bon Dodo lub My Sweet Baby.Jestem ciekawa jaka jest do prasowania, bo przy Feerettim namęczyłam się troszeczkę
ma któraś z Was pościel z firm Bon Dodo lub My Sweet Baby.Jestem ciekawa jaka jest do prasowania, bo przy Feerettim namęczyłam się troszeczkę
henrietta5
Fanka BB :)
ja Ci OliLena nie bardzo pomogę , bo nawet nie kupowałam pościeli, na początek i tak nie będzie potrzebna - mam pare kocyków i dwa rożki, najwyżej potem dokupię jak maluch podrosnie
Ostatnia edycja:
Kochane chciałabym zakupić sobie do domku w szczególności ze względu na częste wypady do teściów nianię elektroniczną, u teściów dom jest piętrowy i wiecznie biegałam albo siedziałam w pokoju jak córcia spała. Na necie jest ich taki wybór, ze szkoda gadać, moze macie jakies sprawdzone modele, te które nie szumią, mają duży zasięg w domkach jednorodzinnych, i bez wielu bajerów za roasądną cenę??
doradźcie coś.
doradźcie coś.
reklama
Szyszunka koleżanka używa Babytalker z TOPCOM zapłaciła coś ok 200 zł i bardzo sobie chwali. Nawet jak wychodzi na podwórko nie ma zakłoceń. Aventu są prawdopodobnie dobre ale cena... pozostawia wiele do życzenia. Ja chyba też zdecyduję się na tą firmę, przynajmniej w miarę niedrogo.
Podziel się: