reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

A apropo lozeczka to bede miala w dzieciecym pokoju, kolo Natalki lozka. Kolyska u nas w sypialni... a w ciagu dnia to nie wiem... bede latac na gore chyba non stop.. bo jak trzecie lozeczko na dole ? hehehe Albo nie wiem.. kolyska na dole i bede do lozeczka smigac pokoik obok.. wyjdzie w praniu mysle..:-D:rofl2:
Strasznie nie komfortowe mieszkania ze schodami...:sorry2:

reklama
mam taki wózek ( udało nam sie go kupić okazyjnie używany za pół darmo) wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy ,że dzidzioł jest chłopcem:sorry2: pocieszcie mnie ,że może byc taki dla chłopca...:zawstydzona/y::-D
720718541_6

Moja kolezanka dla syna tez kupoła czerwony, no może nie w kwiatki, ale cóż, często ma się "bardziej babskie" rzeczy np po pierwszej córce
u mnie jest np na łóżeczko przewijak różowiuteńki w ksieżniczki, może syn się nie obrazi:)

kaluska pewnie ze moze byc:)a wozek jest sliczny ja tam jestem zdania ze dla malutkich dzieci to obojetne kolorki a co to komu przeszkadza jeśli nie ubiera się chłopczyka w sukienki i nie spina wloskow gumeczkami itp to reszta mysle ze jest ok :-Dhehe a ostatnio to nawet widziałam małżenstwo z wózkiem spacerowym w kolorze jasnego różu (wiekszosc powie typowy dla dziewczynki) a w środku był chłopczyk i nawet na wózku tabliczka była z imieniem Bartek :)

Kaluska bez stresu...może być nawet dla chłopaka :):-D:-D:-D
na początku i tak wszystkie bobaski wyglądają podobnie. Poza tym jestem zwolenniczką zywych kolorów dla dzieciaczków.
Chłopak będzie miała wesołe spacerowanko a nie takie szaro bure byle jakie...
Princi ja zgadzam się z tymi cenami wózków...moim pierwotnym wyborem był:

Mothercare xcursion pushchair travel system - Stone : mothercare

ale mój ukochany się uparł i koniec. Stwierdził, że to jego pierwsze dziecko...spełnia sie jego największe marzenie życia, bedzie miał córkę i nie ma dyskusji...i gadaj tutaj z zodiakalnym baranem :)

kaluska przecież na Śląsku jest odwrotnie różowe dla chłopczyka niebieskie dla dziewczynki. :-D. Ja sama urodziłam się na Śląsku:tak:. Kolory zawodowe i nic się nie martw ja miałam pierwszy wóżek kawa z mlekiem a wszyscy mówili jaka ładna dziewczynka i nie chcieli uwierzyć że to chłopczyk:-D:-D:-D.
Co do Quinny buzza ja tam wolałam zapłacić więcej i nie męczyć się jak moje koleżanki z wózkiem . Jest jeden bardzo podobny z ABC desing i chciałam go kupić alemojej koleżance rozklekotał sie po 3 miesiącacho jeżdzenia tylko po chodnikach, następny był Chicco i też niezadowolenie bo skrzypi. A co do składania i gabarytów to wszystko trzeba było wziąć pod uwagę. Pierwszy miałam BEBE CAR Raider i był super jedynym minusem było to że był dość ciężki i Spacerówka w jedną stronę. Teraż zrobiłam korektę i mam i lekki i dwie spacerówki i w obie strony .:-D:-D:-D

reklama
Makta u mnie już QUINNY BUZZ 4 stoi i czeka na maleństwo. Normalnie już doczekać się nie mogę. :-D
Henrietta5 ceny w przeliczeniu są takie jak u nas .
ja nie mówię, że cena inna tylko zarobki inne

skąd ten pomysł,że na śląsku chłopcy chodzą w różowym , a dziewczynki w niebieskim? Tak było dawno temu na wsiach a wzięło się to stąd,że matka boska ma na sobie niebieską suknię i kiedys dziewczynki ubierali na niebiesko

Ostatnia edycja:
Do góry