reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

No to i ja sie przyznam , kupilam dla zlowika male , sliczne zamszowe buciczki z takim puszkiem w srodku , jak je zobaczylam to musialam je kupic a czy dla chlopczyka czy dziewczynki - beda pasowac .
I to prawda z pomylkami , tak bylo u mego brata , lekarz mowil ze beda mieli chlopca przez cala ciaze a na porodowce okazalo sie ze to dziewczynka :-D a moj brat na to : czy ja jestem na dobrej sali ?wlasnie dlatego ja nie chce wiedziec , zawsze sa pomylki i nie ma 100% pewnosci .
Co do ubran dla mnie to jeszcze nie wyjelam ciazowych rzeczy - chodze sobie w dresach i bluzeczkach baby-dool takich rozszezanych i jest OK , ale pewnie do czasu:-).........

reklama
Wczoraj na chwilę dla polepszenia humoru mąż postanowił mnie zabrać na małe zakupy i weszliśmy do sklepu dziecięcego nie wiem jak Wy ale ja jestem przerażona cenami rzeczy najpotrzebniejszych bo nie dostaniemy nic od nikogo. Dobrze, że jest allegro i sklepy internetowe bo krucho by było nawet z ciuszkami dla dzieciątka. Nie wiem jak to będzie bo juz dostałam z pracy zawiadomienie że przedłużają mi umowę tylko do porodu a później już będę bez pracy:(jakie to życie jest dziwne... sorki że tak się tu wyżaliłam Wam

naftanalek, jakoś trzeba przez to przebrnąć <głaszcze> Też jestem przerażona cenami!! :szok: No i tym, że wszystko trzeba kupić, bo też nie mamy nikogo kto mógłby coś podrzucić. No i z pracą jakoś tak... Ja mam..., ale mąż już sporo czasu bez pracy :confused: Ale jestem pewna, że jakoś się poukłada!! :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:-D:rofl2::-D
Ale jestem szczęśliwa. W sob zamówiłam na allegro 3 pajacyki! I dzisiaj przyszły!!
W idealnym stanie, piękne, milutkie i malutkie. Babka dorzuciła mi gratis dwa body i czapeczkę. No i jak zobaczyłam, że te body takie malutkie są to się popłakałam, bo od razu wyobraziłam sobie jaki maluni będzie mój dzidziulek:rofl2:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:-D:rofl2::-D
Ale jestem szczęśliwa. W sob zamówiłam na allegro 3 pajacyki! I dzisiaj przyszły!!
W idealnym stanie, piękne, milutkie i malutkie. Babka dorzuciła mi gratis dwa body i czapeczkę. No i jak zobaczyłam, że te body takie malutkie są to się popłakałam, bo od razu wyobraziłam sobie jaki maluni będzie mój dzidziulek:rofl2:
Jagoooodka - widzę, że ciążowy przypływ hormonów i u Ciebie na wyobraźnię działa - tylko nie płacz już kochana ;-);-);-) Tak tu piszecie o tym zakupowym szaleństwie, że ja się powstrzymać nie mogłam i przed chwilką zadzwoniłam do męża i mówię, że musimy się dziś spotkać w centrum handlowym i że musi tam od razu po pracy jechać - on zdziwiony - pyta dlaczego - więc mu mówię, że choćby jedną dzidzusiową rzecz chcę już kupić. Jakoś nie bardzo wiedział o co mi właściwie chodzi - ale zdążył się już chyba przyzwyczaić, że czasami nie warto wnikać w to o co mi biega, hehehe i co ja mam w ogóle na myśli mówiąc niektóre rzeczy - chociaż ja mu się nie dziwię - ostatnio potrafię gadać jak potłuczona i czasami ja sama nie wiem o co mi chodzi. Zdanie potrafię zmienić ze 30 razy w ciągu minuty - więc się chłop przyzwyczaił :-D:-D:-D

:rofl2: Nie ma wyjścia hihihi Musi się przyzwyczaić. W takim razie życzę udanych zakupków ;-)
Ja to myślę, że my wszystkie się tutaj nakręcamy :tak:
Jak czytałam, że niektóre mają już tyle rzeczy to nie mogłam wytrzymać!!
No i nie płakałam mocno ;-) Kilka łez mi poleciało i rogala mam do tej pory. :-D

oj ja też wczoraj poszalałam z zakupami dla maluszka , kpiłam body 2 sztuki, piękny komplecik ze spodenkami, maleńkie rękawiczki i skarpetki, tylko mam problem z kolorem- wzięłam niebieskie , bo zawsze lepiej wygląda dziewczynka w niebieskim niż chłopiec w różowym

kasiunia123 świetne bluzeczki!! Ja to mam jakieś opory teraz przed allegro. Kupiłam dwie pary spodni i bluzkę i lipa. Może i mój rozmiar tych spodni, ale każda figura inna. I do mojej nijak to nie przystaje :confused:

henrietta5 myślę, że z kolorami to nie taki problem ;-) Bo przecież jest tyle innych uniwerslanych.... Zielone, żółte, pomarańczowe, białe etc etc :-D

reklama
Hmmmm - a ja dochodzę do wniosku, że jakaś taka straszna egoistka ze mnie - wczoraj miałam zamiar coś maluszkowi kupić - i jak już się z M spotkałam w galerii - skończyło się na ciuszkach dla mamusi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - wracamy do domu i M mówi - no śliczne ciuszki dla maleństwa kupiłaś :tak:;-):zawstydzona/y: - ale wstyd mi było - nawet nie weszłam do sklepu z dzidziusiowymi ubrankami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Może dzisiaj...:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry