reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

ja wszystkie kosmetyki dla niuni mam z Penatena, czyli plyn do kapieli, oliwke, chusteczki, puder itd... sama uzywalam kosmetykow tej firmy i polecam ... zreszta jak lezalam w szpitalu, to babki ktore mialy juz dzieciaczki mowily ze to sa chyba najlepsze kosmetyki dla dzieci i niemowlat i ze mimo dosc wygorowanych cen warto je kupic... Ja mam to szczescie ze mama mnie zaopatruje w nie, przywozac z dojczlandów

reklama
najgorsze opinie to chyba o johnson'ie są... ponoc maluchy strasznie uczulają...

a co do polskich produktow..no nivea, bambino, albo ziajka.. nie sa drogie przy tym :) zreszta..oliwka bambino cudownie pachnie..wlasnie takim malenstwem..i sama jej uzywam latem do nawilzania skory :-p

własnie o johnsons też często słyszałam że uczula. dlatego nie kupiłam z tej firmy ani pół kosmetyku bo się boję, że maluch dostanie wysypki. ja używam sama hipp oliwki do smarowania brzucha bo swędzi i jestem zadowolona:tak:ale generalnie stosuję żel pod prysznic z palmolive

a to lozeczko dla mojego skarba :-D tradycyjne, drewniane :-D a w razie czego mam turystyczne po dzidziusiu kuzynki :tak:

Załączniki

• Zdjęcie0229.jpg
    Zdjęcie0229.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 96
Mi też się bardzo spodobała ale trudno ją dostać . Szukałam na allegro ale nie ma. Jeszcze może gdzieś w sklepie internetowym się uda.

reklama
Ja wszystkie kosmetyki kupiłam z Chicco 0+. Mam do nich przekonanie bo pierwsze dziecko było strasznym alergikiem a kosmetyki te sprawdzały się doskonale. Zero uczulenia po nich. Do pupy bepanten, zamiast sudokremu . Oliwki nie kupuję bo lekarze nie karzą teraz natłuszczać skóry. Jest super płyn fizjologiczny
06012_300-ML.jpg

index.php

Do góry