reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

ja wszystkie kosmetyki dla niuni mam z Penatena, czyli plyn do kapieli, oliwke, chusteczki, puder itd... sama uzywalam kosmetykow tej firmy i polecam ... zreszta jak lezalam w szpitalu, to babki ktore mialy juz dzieciaczki mowily ze to sa chyba najlepsze kosmetyki dla dzieci i niemowlat i ze mimo dosc wygorowanych cen warto je kupic... Ja mam to szczescie ze mama mnie zaopatruje w nie, przywozac z dojczlandów

reklama
najgorsze opinie to chyba o johnson'ie są... ponoc maluchy strasznie uczulają...

a co do polskich produktow..no nivea, bambino, albo ziajka.. nie sa drogie przy tym :) zreszta..oliwka bambino cudownie pachnie..wlasnie takim malenstwem..i sama jej uzywam latem do nawilzania skory :-p

własnie o johnsons też często słyszałam że uczula. dlatego nie kupiłam z tej firmy ani pół kosmetyku bo się boję, że maluch dostanie wysypki. ja używam sama hipp oliwki do smarowania brzucha bo swędzi i jestem zadowolona:tak:ale generalnie stosuję żel pod prysznic z palmolive

a to lozeczko dla mojego skarba :-D tradycyjne, drewniane :-D a w razie czego mam turystyczne po dzidziusiu kuzynki :tak:

Załączniki

• Zdjęcie0229.jpg
    Zdjęcie0229.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 102
Mi też się bardzo spodobała ale trudno ją dostać . Szukałam na allegro ale nie ma. Jeszcze może gdzieś w sklepie internetowym się uda.

reklama
Ja wszystkie kosmetyki kupiłam z Chicco 0+. Mam do nich przekonanie bo pierwsze dziecko było strasznym alergikiem a kosmetyki te sprawdzały się doskonale. Zero uczulenia po nich. Do pupy bepanten, zamiast sudokremu . Oliwki nie kupuję bo lekarze nie karzą teraz natłuszczać skóry. Jest super płyn fizjologiczny
06012_300-ML.jpg

index.php

Do góry