reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
najgorsze opinie to chyba o johnson'ie są... ponoc maluchy strasznie uczulają...

a co do polskich produktow..no nivea, bambino, albo ziajka.. nie sa drogie przy tym :) zreszta..oliwka bambino cudownie pachnie..wlasnie takim malenstwem..i sama jej uzywam latem do nawilzania skory :-p
Zaluje,ze nie ma babmbino oliwki u nas.... :baffled: I siostrze musze dac zlecenie..
A co do jonhsona to my uzywalismy i nie dostala nasza corcia uczulenia :-) I uzywamy do tej pory..:happy2:

własnie o johnsons też często słyszałam że uczula. dlatego nie kupiłam z tej firmy ani pół kosmetyku bo się boję

mi polozna jak byla u mnie gdy sie nam narodzil pierwszy synek kazala od razu wyrzucic oliwke johnsona!!!!:-pmoje kolezanki ktore uzywaly, przestaly bo maluszki mialy krostki:wściekła/y:Takze u nas tylko Bambino kremiki, oliwki itp...:-)

Ja po Johnsonie sama mam wysypke a co dopiero taki maluszek gdzie niego skóra jeszcze bardziej delikatna.:no: Też nie kupowałam nic Johnsona. Wszystkie kosmetyki dla małego mam z Nivea i Bambino.:tak:

M. wczoraj kupil mi laktator ... ale byl przejety podczas wybierania...a jaki dumny kiedy juz wyboru dokonal :-D mała rzecz a cieszy ...

Dziewczyny jaką posciel do wozka kupujecie? Kolderke z plaska podusia, czy bardziej takie rożki, zeby juz materacyka nie wkladac do srodka? Ja nie wiem juz sama co wybrac... juz nie wspominajac o kocyku... :confused:

Ja nie kupuję pościeli do wózka. Będę miała śpiworek ciepły na zimę, mam kocyk, no i rożki w razie konieczności. Uważam, że wystarczy.

ja również nie kupuje pościeli do łózka. moja matka cos o tym wspominała ale ja ze swojej strony tego zakupu nie dokonuje. mam taki mniejszy gruby koc i po prostu go złoże do odpowiedzniego rozmiaru i włożę do poszewki bawełnianej na poduszkę. kocyk dla dzidzi mam grubsz więc damy radę :)

OliLena fajniutkie są te kołyski mi się strasznie podobają te dwie : KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Kolcraft+GWARANCJA PL od SS (701835414) - Aukcje internetowe Allegro i SS EKOLOGICZNA kołyska łóżeczko NATURE PUREST (700226933) - Aukcje internetowe Allegro niestety nie pozwolę sobie na ten zakup bo w mieszkaniu będzie tylko zagracało chyba ze zrezygnowalabym z lozeczka na poczatek ale to znowu troszke szkoda pieniazkow swietnie sie za to sprawdzaja w domach znajoma ma lozeczko zwykle na pietrze w sypialni a na dole w salonie taka wlasnie kolyske.

heh ja rowniez nie mam zamiaru kupowac poscieli do lozka za kolderke posluzy mi rozek tylko rozlozyc i przykryc dzidzie po co dodatkowy zakup skoro ma on tak samo cieplutkie wypelnienie :)

reklama
Dziewczyny jaki spirytus kupujecie do przemywania pępka?mnie w aptece babka dała spirytus salicylowy 2% mam go jeszcze rozrabiać?:shocked2:

Do góry