nemesis666
Fanka BB :)
zanka świetne to królewiczowe łoże ja czekam na moje dostanę w przyszłym tygodniu to ubiorę i też zrobię zdjęcie żeby się pochwalić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaluje,ze nie ma babmbino oliwki u nas.... I siostrze musze dac zlecenie..najgorsze opinie to chyba o johnson'ie są... ponoc maluchy strasznie uczulają...
a co do polskich produktow..no nivea, bambino, albo ziajka.. nie sa drogie przy tym zreszta..oliwka bambino cudownie pachnie..wlasnie takim malenstwem..i sama jej uzywam latem do nawilzania skory
własnie o johnsons też często słyszałam że uczula. dlatego nie kupiłam z tej firmy ani pół kosmetyku bo się boję