reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
najgorsze opinie to chyba o johnson'ie są... ponoc maluchy strasznie uczulają...

a co do polskich produktow..no nivea, bambino, albo ziajka.. nie sa drogie przy tym :) zreszta..oliwka bambino cudownie pachnie..wlasnie takim malenstwem..i sama jej uzywam latem do nawilzania skory :-p
Zaluje,ze nie ma babmbino oliwki u nas.... :baffled: I siostrze musze dac zlecenie..
A co do jonhsona to my uzywalismy i nie dostala nasza corcia uczulenia :-) I uzywamy do tej pory..:happy2:

własnie o johnsons też często słyszałam że uczula. dlatego nie kupiłam z tej firmy ani pół kosmetyku bo się boję

mi polozna jak byla u mnie gdy sie nam narodzil pierwszy synek kazala od razu wyrzucic oliwke johnsona!!!!:-pmoje kolezanki ktore uzywaly, przestaly bo maluszki mialy krostki:wściekła/y:Takze u nas tylko Bambino kremiki, oliwki itp...:-)

Ja po Johnsonie sama mam wysypke a co dopiero taki maluszek gdzie niego skóra jeszcze bardziej delikatna.:no: Też nie kupowałam nic Johnsona. Wszystkie kosmetyki dla małego mam z Nivea i Bambino.:tak:

M. wczoraj kupil mi laktator ... ale byl przejety podczas wybierania...a jaki dumny kiedy juz wyboru dokonal :-D mała rzecz a cieszy ...

Dziewczyny jaką posciel do wozka kupujecie? Kolderke z plaska podusia, czy bardziej takie rożki, zeby juz materacyka nie wkladac do srodka? Ja nie wiem juz sama co wybrac... juz nie wspominajac o kocyku... :confused:

Ja nie kupuję pościeli do wózka. Będę miała śpiworek ciepły na zimę, mam kocyk, no i rożki w razie konieczności. Uważam, że wystarczy.

ja również nie kupuje pościeli do łózka. moja matka cos o tym wspominała ale ja ze swojej strony tego zakupu nie dokonuje. mam taki mniejszy gruby koc i po prostu go złoże do odpowiedzniego rozmiaru i włożę do poszewki bawełnianej na poduszkę. kocyk dla dzidzi mam grubsz więc damy radę :)

OliLena fajniutkie są te kołyski mi się strasznie podobają te dwie : KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Kolcraft+GWARANCJA PL od SS (701835414) - Aukcje internetowe Allegro i SS EKOLOGICZNA kołyska łóżeczko NATURE PUREST (700226933) - Aukcje internetowe Allegro niestety nie pozwolę sobie na ten zakup bo w mieszkaniu będzie tylko zagracało chyba ze zrezygnowalabym z lozeczka na poczatek ale to znowu troszke szkoda pieniazkow swietnie sie za to sprawdzaja w domach znajoma ma lozeczko zwykle na pietrze w sypialni a na dole w salonie taka wlasnie kolyske.

heh ja rowniez nie mam zamiaru kupowac poscieli do lozka za kolderke posluzy mi rozek tylko rozlozyc i przykryc dzidzie po co dodatkowy zakup skoro ma on tak samo cieplutkie wypelnienie :)

reklama
Dziewczyny jaki spirytus kupujecie do przemywania pępka?mnie w aptece babka dała spirytus salicylowy 2% mam go jeszcze rozrabiać?:shocked2:

Do góry