reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
Olgha te kocyki są w Askocie - jeśli masz gdziesz blisko - 39,99pln , i gdzieś jeszcze widziałam - chyba w Smyku - ale tu ceny nie znam... też chcialam zakupic ale już ginę pod nawałem tych ciuszków, kocyków, śpiworów- oczy by tylko kupowały i kupował i kupowały i....ahhhh takie to wszytsko przesłodkie...
ja wszystko popralam i poprasowalam i dopiero teraz zdalam sobie sprawę, że wszystkiego mam dużo za dużo...

a co do koszulek bez ramiączek to one wygodne są???nie lepsze te z odpinaną piersią ?-tzn tą częśćią piersiową ;)

A to bryka Naszej Gabrysi :-)Od wczoraj dumnie stoi w pokoju i kusi moje kotki, które tylko kombinują jakby wejść do pokoju i pospać w wózeczku;-)
Sorki że się wtrącę. Czy ten wózek ma pompowane koła z przodu czy piankowe? Bo ja też mam ten wózek ale w wersji granatowo błękitnej (nie picasso) i przednie ma piankowe.

Ostatnia edycja:
ja tam nie wiem jak to z tymi koszulkami jest. pewnie i tak bede chodzić po domu w rozjechanym t-shircie albo koszuli odpinanej, z poczochranymi włosami i worami pod oczami hehe. ale to pewnie jest ułatwienie taka koszuleczka tylko szkoda, że to wszystko drogie jest takie. producenci chyba nie uwzględniają tego, że rodzice jeszcze wyprawkę kupują:happy:

dzięki nemesis - takie krótkie koszulki to pewnie ze dwie nabędę właśnie do chodzenia w domu. A co do producentów, to fakt, wystarczy że widnieje napis "ciążowa" lub "dla mamy" i od razu 50-100% cena do góry :wściekła/y:
a co do "poczochranych włosów" i worów pod oczami to sądzę że nie będzie tak źle :-D
no to tylko coś do spania w szpitalu mi zostało i już mam wszytsko. Staniki to gatty sportowe, teraz chodzę i to coś genialnego. Co innego jak wrócę do pracy aaaaale o tym później pomyślę.

no ja też mam nadzieję, że nie będę aż tak wiedźmowato wyglądać po porodzie ale po poprzedniej ciąży to mnie widział mąż tylko w piżamie ciągle i ze słoiczkami w ręce bo odciągałam pokarm małemu do szpitala. jak urodziłam to mi doradca laktacyjny w szpitalu pożyczyła laktator ręczny, żeby spróbować ale jednak wolałam rękami jakoś zgrabniej mi to szło choć po jakimś czasie już bolały łapki. enka75a te staniki gatta mają gumkę pod biustem? moja ciotka po ciąży kupowała z triumpha staniki i też ciągle w nich chodziła i spała bo mówiła, że nawet ich nie czuła na sobie a że wielkie zderzaki ma to jej akurat pomogło bo teraz jej nie wisi nic do pępka. tylko, że nie była zadowolona po praniu tych staników bo się gumki rozjechały lekko mimo, że prała wg metki:baffled: ale to w Niemczech kupowała i może akurat tam mają jakieś gorsze bo tu słyszałam, że kobiety chwalą sobie triumph.

a właśnie dziewczyny wg Was lepiej aspirator do noska czy tradycyjnie grucha? mi matka gruszkę kupiła firmy Sanity o zapchu wanilii ale nie wiem czy tak to zostawić czy kupić aspiratorek. Zielona jestem w tym temacie na max:baffled:

zdecydowanie bardziej polecam ci aspirator do takiego małego noska

a co do butelek to chyba poczekam z kupnem jak naprawdę będą potrzebne, liczę na karmienie piersią, a gdyby nawet coś było nie tak to apteki są całodobowe i w każdej chwili mogę wysłać tatusia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry