OLgha zastanawiam się tylko czy ta puszystość nie jest zbyt duża. Żeby maleństwo kłaczków się nie na jadło.Po Oli mam 5 kocyków, różnej wielkości więc nie mam już co kupować. Ten rzeczywiście jest bardzo ładny. A co do śpiworów jestem za. Bardzo praktyczna rzecz. Też nastawiam się na ich używanie.
reklama
Sliczna ta pościel, ja sie nad nią długo zastanawiałam, ale postawiłam na firmę i jakość i kupiłam pościel Amy a z my sweet baby ten przybornik. Poprzednio przy córci miałam pościel z drewexu słodki patchwork, jakaś rewelacja dla mnie to nie była, ochraniacz miękki i cienki, po praniu mocno się prasowała, teraz kupiłam taką w paseczki z żyrafką, materiał wydaje się gatunkowo super, ochraniacz gruby i sztywny, do tego rożek dostałam za 2 gr w promocji. A ta torba przybornik widać, ze materiał całkiem inny, pewnie też dobry, ale pościel była moim marzeniem, wiec mogłam je spełnić bo większość rzeczy mam po córci, wiec choć tu zaszalałam
Szyszunka pościel Amy też była moim marzeniem od początku
Prałaś już tą pościel? chodzi mi przede wszystkim o ochraniacz bo właśnie dzisiaj po nią jedziemy. W tych droższych modelach wypełnienie z ochraniacza jest wyjmowane a w tym nie więc ciekawi mnie jak to po praniu wygląda i jak taki ochraniacz się prasuje. A tak a propos.... ile płaciłaś za ten zestaw z rożkiem... bo u nas w jednym sklepie ten zestawik jest za 124 zł + rożek gratis
Michasia84
Fanka BB :)
a do mnie wczoraj przyszły 2 bodziaki z krótkim rękawkiem i 6 śpiochów :-) są tak słodkie że szok :-) w zeszłym tygodniu dostałam 4 bluzeczki. czekam jeszcze na 2 paczki i będę miała dla dzidziulka wszystko :-)
E
Elunia1609
Gość
a ja już mam wszystko chyba zostały tylko pierdułki z którymi można poczekać nawet do urodzenia dzidziusia ;-)
jak dla mnie materiał jest w porządku też bałam się że przyślą mi jakąs "zdarta szmatke" hehe ale jest okchociaż przyznam że ochraniacz mógłby być bardziej sztywny jest chyba troszke za miękki.reszta niby fajna no ale to jeszcze wyjdzie po praniu jak będzie wyglądało...narazie jestem zadowolonaa gatunkowo dobry materiał?? na zdjęciach wygląda ekstra ale zanim kupię wolę się spytać
Ostatnia edycja:
nemesis666
mi wyprawkę "ubraniową" zafundowała mama więc mam wszystko z tym, że nie kupiła wielu rzeczy na 56 cm. mam ich tylko trochę a reszta już większe nawet na 62 i kurteczka na zimę na 76 bo w promocji za 15 zł była (likwidacja sklepu). dziecko szybko rośnie więc chyba nie ma sensu zbyt wielu tych maleństw kupować na 56 cm. ale nie wiem bo doświadczenia nie mam
enka75
mamuśka :)
mamuśki, prośba o pomoc, poszukuję koszulki do spania z opcją odpinanych ramiączek, najlepiej bawełna. Może znacie producenta (fajnie gdyby cena nie była z kosmosu) :-)
nemesis666
mamuśki, prośba o pomoc, poszukuję koszulki do spania z opcją odpinanych ramiączek, najlepiej bawełna. Może znacie producenta (fajnie gdyby cena nie była z kosmosu) :-)
zaciekawiła mnie ta koszulk ai poszperałam w necie ale póki co znalazłam taki gadżet z tym, że w dziale bielizny erotycznej i koszt 201,59 za kawałek koronki hehe. no ale poszukam dalej
enka75
mamuśka :)
hehe też takie znalazłam ;-) do szpitala to chyba jednak nie bardzo. Jest też Koszulka Mama Elixir ale prawie 100 zł a nie chce mi się tyle wydawać.
Chodzi o to że one mają coś a'la stanik i wówczas o wiele swobodniej można się czuć
Chodzi o to że one mają coś a'la stanik i wówczas o wiele swobodniej można się czuć
reklama
nemesis666
wiecie co znalazłam
Koszulki - Dla niej - Bielizna - INTERIA.PL
to ta druga w kolejnosci
cena ok i z triumpha nawet jeśli o firmę chodzi tylko, że nie wiem jak tam wejść i to podejrzeć albo zamówić bo mi jakaś inna strona wychodzi i nie umiem już znaleźć tej koszulki.
znalazłam jeszcze taką koszuleczkę innej firmy ale cena ok 130 zł i nie ma ramiączek odpinanych tylko tak jak staniki do karmienia się odpina tą "klapkę" na cycuchy
Koszulki - Dla niej - Bielizna - INTERIA.PL
to ta druga w kolejnosci
cena ok i z triumpha nawet jeśli o firmę chodzi tylko, że nie wiem jak tam wejść i to podejrzeć albo zamówić bo mi jakaś inna strona wychodzi i nie umiem już znaleźć tej koszulki.
znalazłam jeszcze taką koszuleczkę innej firmy ale cena ok 130 zł i nie ma ramiączek odpinanych tylko tak jak staniki do karmienia się odpina tą "klapkę" na cycuchy
Podziel się: