reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Idygo mi też dziewczęce strasznie się podobają. Marzy mi się dziewczynka, ale zobaczymy co też tam rośnie w moim brzuszku :tak:
W ogóle muszę kupić chociaż jedną rzecz dla maleństwa, tak chcę mieć już coś w domu dla niego/niej :-D
Powiedziałam mężowi, że w sobotę musimy coś kupić chociażby skarpeteczki!!
On: Już teraz?? Po co? I co będziesz z tym robić??
A ja na to: Głaskać!!
No i chyba pojedziemy na zakupki :-D:rofl2:

reklama
jagooooodka ale sie usmialam :-D "zeby poglaskac" :-D:-D

ja dzisiaj zrobilam pierwszy zakup dla naszej dzidzi, nie moglam sie powstrzymac a co jest najsmieszniejsze ze sa to cudne slodkie malutkie buciczki dla.......DZIEWCZNKI :rofl2::rofl2::rofl2: jakies przeczucie moze mnie tknelo:-p:tak:????? jak nie to dam komus w prezencie:happy:
ale szlam ulica i je trzymalam w reku ogladalam i wyobrazalam sobie nasza Claudusie w nich, i szlam oczywiscie ze lzami w oczach:sorry2::sorry2::sorry2:to nasze drugie dziciatko i mysle ze ostatnie dlatego tak bardzooo pragne dziewczynki do parki:sorry2:ehhhhhhhh ohhhhhhhhh ajjjjjj

oli_ a może nie będziesz musiała nikomu robić prezentu ;-)
Olgha marzyła o chłopcu - i będzie miała chłopca.... Może z Twoim marzeniem też tak będzie ;-) Życzę Ci tego!!:-D

Ja też dzisiaj dokonałam wreszcie zakupu spodni ciążowych. Kupiłam w C&A za 149 ze strechem więc przyszłościowe i super wygodne. Te z HM nie przypadły mi do gustu. Narazie kupiłam tylko jedne ale jak sie zrobi troszkę cieplej to kupię drugie jakieś bardziej sportowe. Dla dzidziusia jeszcze nic nie kupuję bo mam nadzieję że przepowiedziany przez gina chłopiec przemieni się w dziewczynkę:-D:-D:-D

Mi dzisiaj mama kupiła (jak wychodziłam ze szpitala) słodką ciemno-różową bluzeczkę z wysokim stanem, taką ładnie rozszerzaną w dół i do tego jasno-różowy sweterek bolerko zapinany na guziczek ... ślicznie się to razem skomponowało :-) teraz jeszcze tylko muszę polatac za spodniami ciążowymi ... tylko nie wiem do jakich sklepów na początek się wybrac ....

iwona...Mama chyba się troszkę cieszy, co??
Fajne zakupy. a spodnie ciążowe to najlepiej do h&m albo c&a. Są jeszcze sklepy będe mamą 9fasion itp. ale tam zazwyczaj jest drożej:tak:

oli_ a może nie będziesz musiała nikomu robić prezentu ;-)Olgha marzyła o chłopcu - i będzie miała chłopca.... Może z Twoim marzeniem też tak będzie ;-) Życzę Ci tego!!:-D
nie dziekuje Ci kochana zeby nie zapeszyc;-):-)

. Dla dzidziusia jeszcze nic nie kupuję bo mam nadzieję że przepowiedziany przez gina chłopiec przemieni się w dziewczynkę:-D:-D:-D

Tobie rowniez zycze z calego serduszka dziewczynki, ale podobno tak jest, ze jak lekarz po zrobieniu usg stwierdzi chlopca to juz jest chlopiec pewny a jak dziewczynke to mozliwa jest pomylka:confused:

iwona...Mama chyba się troszkę cieszy, co??
Fajne zakupy. a spodnie ciążowe to najlepiej do h&m albo c&a. Są jeszcze sklepy będe mamą 9fasion itp. ale tam zazwyczaj jest drożej:tak:

No muszę przyznac że chyba się cieszy :) teraz będę musiała się zmotywowac żeby pojechac do M1 i pochodzic trochę za tymi spodniami ... ostatnio jak byłam to szybko stamtąd uciekłam, nie wiem dlaczego ale w dużych sklepach zaraz robi mi się niedobrze. :confused:

reklama
Mi dzisiaj mama kupiła (jak wychodziłam ze szpitala) słodką ciemno-różową bluzeczkę z wysokim stanem, taką ładnie rozszerzaną w dół i do tego jasno-różowy sweterek bolerko zapinany na guziczek ... ślicznie się to razem skomponowało :-) teraz jeszcze tylko muszę polatac za spodniami ciążowymi ... tylko nie wiem do jakich sklepów na początek się wybrac ....

Iwona muszę przyznać, że twoja mama bardziej się opiekuje teraz tobą niż moja :rofl2:.;-). Wiesz tak myślę, że teraz będzie wszystko w porządku u ciebie. Mama wie i nawet ci pomaga. Nie masz się co bać, więc i nerwów nie będzie, a co za tym idzie więcej plamień nie będzie! :tak:. Trzymam kciuki oby tak dalej!

Do góry