reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Princi ja też wstawię bo prawie mamy skońćzony, brakuje jeszcze firaneczki (ale jutro będzie) i łóżeczka:-DJak będzie gotowy całkowicie to pokażę:tak:Może inne Mamy, które mają już kąciki swoich maleńst skończone też się troszkę pochwalą- zawsze będzie można zaczerpnąć pomysłu;-)

reklama
Witam, ja się powtórzę, bo chyba moje zapytanko przepadło gdzieś w gęstwinie rozmów, a bardzo zależy mi na odpowiedzi. Chodzi mi o różnicę w zawieszeniu wózka - są dostępne m. in. na paskach i teleskopowe, nie wiem czym one się różnią w użytkowaniu. Czy któraś z was wie i może mnie pouczyć?

dziewczynki ja mam takie naklejki
TNIEMY CENY!!! NAKLEJKI FARMA - WIELKI ZESTAW (663719062) - Aukcje internetowe Allegro

wcześniej miałam trochę inne... i polecam je naklejac trochę później, jak dzidzia bedzie juz dobrze widziała i sie interesowała... neistety naklejki mają to do siebie ze po jakims czasie sie odklejają... ja juz miałam naklejki od dwóch sprzedawców, za kazdym razem stosowałam sie ściśle do instrukcji i neistety łaze i co chwile dociskam... :cool:

Reniferku słodkie te naklejki, najbardziej podobają mi się te baranki :-)
Ja też mam prawie gotowy pokoik dla dzidzi tylko łóżeczko stoi jeszcze w kartonie:-( ale jak już będe po egzaminach to dokończe dekoracje i wkleję kilka fotek:-D:-D

_oli_ fajnie że już masz wyprawke :) ja właściwie dopiero zaczęłam zakupy mam wózek moze z 10 ciuszkow no i tak jak pisalam kocyki becik reczniczki pieluszki, dopiero zaczełam całe to szaleństwo zakupowe chciałabym już mieć wszyściuteńko i oglądać sobie heh im więcej rzeczy nabywam tym bardziej sie robię niecierpliwa w tym całym oczekiwaniu na dzidziusia :) a mam pytanko ... kiedy kupujecie ciuszki do szpitala? bo ja tak myślałam że jak w sierpniu pojde do lekarza to licze że mi powie ile ma dzidzia i na jaki rozmiar najlepiej ciuszki kupić, nie chciałabym kupić za małych, to moja pierwsza ciąża i nie bardzo wiem jak to wszystko powinno wyglądać. ??

a te naklejki wasze cudne :D też myślałam nad czymś takim ale narazie mieszkamy u rodziców w jednym pokoju bede z mezem i dzidzia, ale po świetach idziemy na swoje więc wtedy napewno pokoik bedzie bajkowy :)zazdroszcze wam tego urzadzania typowych dzieciecych pokoików :)

Wózek dla Laury kupowałam właśnie taki ''na paskach''czyli pełniły one rolę resorów-amortyzatorów.Super się sprawdził też przy Oliwce.Teleskopowe -nie mam pojęcia ,ale podejrzewam że też chodzi o rodzaj amortyzacji kół.

reklama
Elinek też się nad tym zastanawiam - lepszy na paskach czy na wahaczach? I głównie chodzi mi o wciąganie wózka po schoach na 2 piętro, który będzie łatwiej.

Do góry