reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Princi ja też wstawię bo prawie mamy skońćzony, brakuje jeszcze firaneczki (ale jutro będzie) i łóżeczka:-DJak będzie gotowy całkowicie to pokażę:tak:Może inne Mamy, które mają już kąciki swoich maleńst skończone też się troszkę pochwalą- zawsze będzie można zaczerpnąć pomysłu;-)

reklama
Witam, ja się powtórzę, bo chyba moje zapytanko przepadło gdzieś w gęstwinie rozmów, a bardzo zależy mi na odpowiedzi. Chodzi mi o różnicę w zawieszeniu wózka - są dostępne m. in. na paskach i teleskopowe, nie wiem czym one się różnią w użytkowaniu. Czy któraś z was wie i może mnie pouczyć?

dziewczynki ja mam takie naklejki
TNIEMY CENY!!! NAKLEJKI FARMA - WIELKI ZESTAW (663719062) - Aukcje internetowe Allegro

wcześniej miałam trochę inne... i polecam je naklejac trochę później, jak dzidzia bedzie juz dobrze widziała i sie interesowała... neistety naklejki mają to do siebie ze po jakims czasie sie odklejają... ja juz miałam naklejki od dwóch sprzedawców, za kazdym razem stosowałam sie ściśle do instrukcji i neistety łaze i co chwile dociskam... :cool:

Reniferku słodkie te naklejki, najbardziej podobają mi się te baranki :-)
Ja też mam prawie gotowy pokoik dla dzidzi tylko łóżeczko stoi jeszcze w kartonie:-( ale jak już będe po egzaminach to dokończe dekoracje i wkleję kilka fotek:-D:-D

_oli_ fajnie że już masz wyprawke :) ja właściwie dopiero zaczęłam zakupy mam wózek moze z 10 ciuszkow no i tak jak pisalam kocyki becik reczniczki pieluszki, dopiero zaczełam całe to szaleństwo zakupowe chciałabym już mieć wszyściuteńko i oglądać sobie heh im więcej rzeczy nabywam tym bardziej sie robię niecierpliwa w tym całym oczekiwaniu na dzidziusia :) a mam pytanko ... kiedy kupujecie ciuszki do szpitala? bo ja tak myślałam że jak w sierpniu pojde do lekarza to licze że mi powie ile ma dzidzia i na jaki rozmiar najlepiej ciuszki kupić, nie chciałabym kupić za małych, to moja pierwsza ciąża i nie bardzo wiem jak to wszystko powinno wyglądać. ??

a te naklejki wasze cudne :D też myślałam nad czymś takim ale narazie mieszkamy u rodziców w jednym pokoju bede z mezem i dzidzia, ale po świetach idziemy na swoje więc wtedy napewno pokoik bedzie bajkowy :)zazdroszcze wam tego urzadzania typowych dzieciecych pokoików :)

Wózek dla Laury kupowałam właśnie taki ''na paskach''czyli pełniły one rolę resorów-amortyzatorów.Super się sprawdził też przy Oliwce.Teleskopowe -nie mam pojęcia ,ale podejrzewam że też chodzi o rodzaj amortyzacji kół.

reklama
Elinek też się nad tym zastanawiam - lepszy na paskach czy na wahaczach? I głównie chodzi mi o wciąganie wózka po schoach na 2 piętro, który będzie łatwiej.

Do góry