reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

moj jest stabilny i sie nie chwije mozliwe ze ten ktory ogladalas w sklepie mial zle zaczepiony stelaz od srodka gondoli bo zauwazylam ze gdy sie tego dobrze nie wsadzi to faktycznie gondola jest wtedy chwiejna .... ja osobsicie uwazam ze z wymaganiami co do wozka nie mozna przeginac, wozek ktory wybralam mi odpowiada, nie wymagam od niego cudow w koncu nie kupuje samochodu. wychodze z założenia że nasze mamy i babcie nie miały takich wyborów jak my teraz, po prostu mamy tego za dużo i nasze oczekiwania już przekraczaja granice rozsadku hehehe a pamietacie czasy kiedy na ulicach były takie wózki: Stylowy wózek RETRO sztruks i nikiel STAN SUPER ! (664081332) - Aukcje internetowe Allegro , http://www.ludmilajablonska.republika.pl/wozek.html a ten jest dosc zabawny WOZEK RETRO ;WOLTERA; (665546363) - Aukcje internetowe Allegro ..... hmmm to co powiemy o amortyzacji wygodzie lekkosci ciezkosci skretnosci kol i tych innych wymyslach ?:)hehehe

reklama
apropos retro... gdyby Misiek zarabiał raz tyle co zarabia.. to kupiłabym ten wózeczek... LuxLux – Wózek Inglesina
ale tak to mogę jedynie marzyć :sorry2:

co jak co ale 3 tysiące za gondolkę która mi posłuży tylko jakieś pół roku... oj nie... ale nie powiem.. oko cieszy ten wózeczek

fajny:) ja jakis czas temu widzialam pania ktora miala kremowy wozek w stylu retro przesliczny, ale widzialam ceny tych wozkow za tyle kasy mozna kupic duzo innych niezbednych rzeczy dla malenstwa ale oczka mozna nacieszyc :)

witam przyszle mamusie :-) ja dzisiaj wybrałam sie na zakupki wyszlam z pelnym wozkiem beciki kocyki reczniczki pieluszki, spioszki i inne gadżety ale to przyjemnosc sprawia takie kupowanie dla dzidziusia a wszystko takie slodkie delikatne mieciutkie ehhh moglabym tak calymi dniami chodzic :):):)

fajny ten wózeczek :) też widziałam podobny brzoskwiniowy w warszawie i kosztował 4800 zł.... jakbym zarabiała 30.000 tys miesięcznie to bym sobie pozwoliła na taki wydatek nawet jakby miał mi posłużyc 4 miesiące:-)
"ale pomarzyc dobra rzecz:-D"

Hehe, a ja pamietam, ze jak zaszlam w ciąze bylam taka podniecona - pierwsze co sprawdzilam na allegro to wozki - posegregowalam wozki cenami i jakos tak mi wyszlo, ze 3000 to taki standard...nawet nie wiecie jaka byla moja radosc gdy po kilku miesiacach okazalo sie, ze sa dobre wozki za polowe mniej pieniedzy.

Swego czasu tez bylam napalona na RETRO, ale wyobrazacie sobie spacery takim wozkiem po 10 cm warstwie sniegu albo naszych dziurawych ulicach....nie mówiąc o wspinaczce na 4 pietro jeśli ktos nie ma windy...

Śliczne ale nie praktyczne-czasami widuję takie retro wózki na ulicy i zawsze przyciągają wzrok.Osobiście nawet gdyby mnie było na niego stać to nie kupiłabym ,wolę sportowe ózki na dużych dmuchanych kołach .Najlepiej sprawdzają się w każdej sytuacji.
Na tej stronie co linkuje eli znalazłam lepszy bajer-ale cena 8000tys:szok:
LuxLux – Rower i wózek 2w1 Taga
Puściłam dziś lotka i liczę na ten milon z kumulacji:-D:-D:-D

reklama
witam przyszle mamusie :-) ja dzisiaj wybrałam sie na zakupki wyszlam z pelnym wozkiem beciki kocyki reczniczki pieluszki, spioszki i inne gadżety ale to przyjemnosc sprawia takie kupowanie dla dzidziusia a wszystko takie slodkie delikatne mieciutkie ehhh moglabym tak calymi dniami chodzic :):):)

o tak coś fantastycznego:tak:ja już mam całą wyprawkę, ale zawsze coś tam muszę kupić, dzisiaj grzechotkę, butelke dr Browna, moja mamusia kupiła mi kocyk cudny malusi, smoczek z przywieszką, pozytywkę ehhhhhhhhhhh jakie to słodkie...:tak:;-):-)

Do góry