reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Jogobelka a w ktorym sklepie bylas zobaczyc ten wozeczek ?? Gdzies w SC?? Jak mozesz to podaj namiary chetnie oblukam jak przyjade w lipcu i chyba tez sie na niego zdecydujemy. Dzieki wielkie :-)

Prawdopodobnie kupimy w plastrach miodu w centrum. Sklep nazywa się "Dzieciaczek". Wózek tam kosztuje 1200 bez względu na to jakie koła sobie wybierzesz bo podobno są 3 lub 4 rodzaje. Byłam tam w okolicach marca i dostałam kartę rabatową 5% więc troszkę taniej niż na allegro bo tam 1200 + przesyłka. Podobno drugi sklep mają na Pogoni na Pułaskiego 23.
Oglądaliśmy go jeszcze w Będzinie przy nerce - sklep "Dziecięce marzenia" i tam też atrakcyjnie cenowo no i oprócz wózka można tam praktycznie kupić wszystko dla maluszka.

reklama
Odebrałam paczkę od sprzedawcy RYS47. Ubranka są naprawdę śliczne - takie jak na zdjęciach allegro. Polecam.

syla24 faktycznie opinie ma dobre choć chyba nikt go jeszcze w praktyce nie wypróbował . Ja pojadę w weekend i jeszcze raz obejrzę go na żywo popytam sprzedawców i zobaczę, ale raczej jestem tez za nim.

naklejki fajna sprawa.. Ja sama zrobiłam takie kolorowe naklejki i ponaklejałam na ścianę....dla maleństw ważne sa intensywne kolory a na poczętek...paski czarno białe np....dzieci uwielbiają tego typu rzeczy a ponieważ mało widzą na początek to wszystko co intensywne w kolorach im się podoba i skupiają na tym wzrok i dla ich rozwoju to super sprawa:tak:

dzieki Jogobelka - o o tym dzieciaczku nie wiedzialam napewno tam zajze wiem ze w plejadzie jest tez dosc spory wybor wozeczkow ale nie wiem jak tam cenowo stoja no i napewno przejde sie do tego KOBO - w sc bo tam i hurt i detal maja i tez wszytsko dla dzidzi KOBO - Najlepszy sklep w internecie ale sie nie moge doczekac szalu zakopow :-D:-D:-D

Jogobelka a skad z SC jestes (ze tak zapytam nie na temat :-p)
i dzieki jeszcze raz za te namiary :tak:

kama80 pewnie mało osób go wogóle ma bo to nowośc:happy2: ale ja i tak decyduje się go wypraktykowac.... mam nadzieje ze bedzie nam dobrze służył:-)

ewelin wózek ma wszystko co potrzebne w naprawdę dobrej cenie. Moim zdaniem nosidło mogłoby być troche większe... za to kolorków mnóstwo - jest w czym przebierać ;-)

reklama
Do góry