reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Jogobelka a w ktorym sklepie bylas zobaczyc ten wozeczek ?? Gdzies w SC?? Jak mozesz to podaj namiary chetnie oblukam jak przyjade w lipcu i chyba tez sie na niego zdecydujemy. Dzieki wielkie :-)

Prawdopodobnie kupimy w plastrach miodu w centrum. Sklep nazywa się "Dzieciaczek". Wózek tam kosztuje 1200 bez względu na to jakie koła sobie wybierzesz bo podobno są 3 lub 4 rodzaje. Byłam tam w okolicach marca i dostałam kartę rabatową 5% więc troszkę taniej niż na allegro bo tam 1200 + przesyłka. Podobno drugi sklep mają na Pogoni na Pułaskiego 23.
Oglądaliśmy go jeszcze w Będzinie przy nerce - sklep "Dziecięce marzenia" i tam też atrakcyjnie cenowo no i oprócz wózka można tam praktycznie kupić wszystko dla maluszka.

reklama
Odebrałam paczkę od sprzedawcy RYS47. Ubranka są naprawdę śliczne - takie jak na zdjęciach allegro. Polecam.

syla24 faktycznie opinie ma dobre choć chyba nikt go jeszcze w praktyce nie wypróbował . Ja pojadę w weekend i jeszcze raz obejrzę go na żywo popytam sprzedawców i zobaczę, ale raczej jestem tez za nim.

naklejki fajna sprawa.. Ja sama zrobiłam takie kolorowe naklejki i ponaklejałam na ścianę....dla maleństw ważne sa intensywne kolory a na poczętek...paski czarno białe np....dzieci uwielbiają tego typu rzeczy a ponieważ mało widzą na początek to wszystko co intensywne w kolorach im się podoba i skupiają na tym wzrok i dla ich rozwoju to super sprawa:tak:

dzieki Jogobelka - o o tym dzieciaczku nie wiedzialam napewno tam zajze wiem ze w plejadzie jest tez dosc spory wybor wozeczkow ale nie wiem jak tam cenowo stoja no i napewno przejde sie do tego KOBO - w sc bo tam i hurt i detal maja i tez wszytsko dla dzidzi KOBO - Najlepszy sklep w internecie ale sie nie moge doczekac szalu zakopow :-D:-D:-D

Jogobelka a skad z SC jestes (ze tak zapytam nie na temat :-p)
i dzieki jeszcze raz za te namiary :tak:

kama80 pewnie mało osób go wogóle ma bo to nowośc:happy2: ale ja i tak decyduje się go wypraktykowac.... mam nadzieje ze bedzie nam dobrze służył:-)

ewelin wózek ma wszystko co potrzebne w naprawdę dobrej cenie. Moim zdaniem nosidło mogłoby być troche większe... za to kolorków mnóstwo - jest w czym przebierać ;-)

reklama
Do góry