reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kiki chetnie pomogę :)wydaje mi sie ze rsz zamawia z podobnej strony:)nie jestem pewna ale rzeczy na mamashoping sa te same:)moze taniej nawet będzie w zł

Kitki zamawia się jak np na allegro. W koszyku cena jest przeliczana na złotówki.
Marzenka a kupujesz coś z Carter's? Jak ich jakość? Szkoda ze jak chce się zamówić z USA to koszt przesyłki i cło przewyższa zawartość koszyka:(

Kitki zamawia się jak np na allegro. W koszyku cena jest przeliczana na złotówki.
Marzenka a kupujesz coś z Carter's? Jak ich jakość? Szkoda ze jak chce się zamówić z USA to koszt przesyłki i cło przewyższa zawartość koszyka:(

A widzisz to nie wiedzialam ze tak to dziala. Myslalam ze przelew w dolarach bede musiala robic

Tez uwazam ze xarters na fajna jakosc. U nas w hurtowni kiedys byly body cartersa po 18zl nie wiem czy jeszcze maja ale jakosc byla super

reklama
Ja mam juz ucięty limit na zakupy :( ale tak naprawde ubranek mam juz dość aż do 68. Jeszcze jutro przychodzi paczka z h&m a mężowi jeszcze nic nie mówiłam...

Pranie ubranek w 40 stopniach, potem wyprasować żelazkiem.

Do góry