reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
U nas pościel tak jak u Kitki 140x200 a łóżko 90x160. Kupiłam białe z szufladami na wymiar na allegro. Pamiętaj również o dobrym materacu bo dziecko trochę pospiewaj w tym łóżeczku. Ja dla niemowlaka tez dokupowalam lepszy i grubszy materac bo ten w zestawie z lozeczkiem miał tylko 5 cm. A młoda się nakazała i natanczyla w lozeczku prawie 2 lata.

Ja mialam poehrzewacz z aventu jak moja luska skonczyla z cycem i powiem szczerze ze zanim woda na mlek sie zagrzala to luska byla purpurowa ze zlosci a woda i tak albo za zimna albo za goraca az zaczelam podhlgrzewac w mikrofalowce ale to tylko moja opinia moze ja trafilam na taki wadliwy egzemplarz. Rsz a ty u e chcesz karmic piersia ? Czy nie mozesz?

Myślę, że będę mogła karmić piersią, ale nigdy nie wiadomo... Może będę odciągać pokarm bo też jeszcze robie podyplomówkę, to wtedy mąż by musiał nakarmić.. Mam upatrzony taki z aventu co niby szybko podgrzewa i ma termostat

reklama
Używałam dopiero jak skończyłam karmić piersią. Ja miałam podgrzewacz z termostatem ale tez nie zdawał egzaminu ;) albo za długo nim sie podgrzało jak trochę postalo to za ciepłe i szybciej mi było zimna woda i gorąca w termosie (do mleka mm)

Do góry