reklama
Mikulinka
Fanka BB :)
Moja ma lozko 90x190 z meblika a posciel 140x200 spi tak odkad skonczyla 3.5 roku i jest ok
Czyli się nieszczypać W przejściówki tylko brać jak dla "doroslego faceta"
klaczek2004
U nas pościel tak jak u Kitki 140x200 a łóżko 90x160. Kupiłam białe z szufladami na wymiar na allegro. Pamiętaj również o dobrym materacu bo dziecko trochę pospiewaj w tym łóżeczku. Ja dla niemowlaka tez dokupowalam lepszy i grubszy materac bo ten w zestawie z lozeczkiem miał tylko 5 cm. A młoda się nakazała i natanczyla w lozeczku prawie 2 lata.
Ja mialam poehrzewacz z aventu jak moja luska skonczyla z cycem i powiem szczerze ze zanim woda na mlek sie zagrzala to luska byla purpurowa ze zlosci a woda i tak albo za zimna albo za goraca az zaczelam podhlgrzewac w mikrofalowce ale to tylko moja opinia moze ja trafilam na taki wadliwy egzemplarz. Rsz a ty u e chcesz karmic piersia ? Czy nie mozesz?
rsz91
Podgrzewacz do butelek zachowujący składn. odżywcze SCF356/00 | Avent
coś takiego chce kupić, ma któraś z was ten ?
coś takiego chce kupić, ma któraś z was ten ?
reklama
ania12344
Używałam dopiero jak skończyłam karmić piersią. Ja miałam podgrzewacz z termostatem ale tez nie zdawał egzaminu
albo za długo nim sie podgrzało jak trochę postalo to za ciepłe i szybciej mi było zimna woda i gorąca w termosie (do mleka mm)