reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
261350967_1_644x461_lozeczko-niemowlece-vox-tecza-lodz.jpg'
zestaw-mebli-vox-lozeczko-komoda-przewijak-okazja-2555526122-1.jpg
Łóżeczko mam takie obecnie .. Z firmy Vox
I myślę czy je zostawić dla maluszka czy zrobić wersję dla Adasia bez szczebelek... bo jakieś łóżko będę musiała dokupić tylko dla którego dziecka ? Co myślicie ?
A jako zabezpieczenie myleco tym cudzie
res_303dbf34f9ecff14dc928768ddab1322_720x720_nsoq.jpg

Załączniki

• 261350967_1_644x461_lozeczko-niemowlece-vox-tecza-lodz.jpg
    261350967_1_644x461_lozeczko-niemowlece-vox-tecza-lodz.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 65
  • zestaw-mebli-vox-lozeczko-komoda-przewijak-okazja-2555526122-1.jpg
    zestaw-mebli-vox-lozeczko-komoda-przewijak-okazja-2555526122-1.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 60
  • res_303dbf34f9ecff14dc928768ddab1322_720x720_nsoq.jpg
    res_303dbf34f9ecff14dc928768ddab1322_720x720_nsoq.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 51
Mikulinka a ile synuś ma lat? Ja bym to zostawiła dla maleństwa a synkowi kupiła większe - jeżeli masz miejsce oczywiście. Córcia moja ma 3 lata a łóżeczko 90x160. Załuję że nie zrobiłąm na 180 bo wiele razy musiałam z nią spać, albo mąż któy ma 1,90 wzrostu:-) W razie choroby, albo żeby się poprzytulać, to tu chyab sie nie zmieścisz:-D

Mikulinka a ile synuś ma lat? Ja bym to zostawiła dla maleństwa a synkowi kupiła większe - jeżeli masz miejsce oczywiście. Córcia moja ma 3 lata a łóżeczko 90x160. Załuję że nie zrobiłąm na 180 bo wiele razy musiałam z nią spać, albo mąż któy ma 1,90 wzrostu:-) W razie choroby, albo żeby się poprzytulać, to tu chyab sie nie zmieścisz:-D

Synek ma obecnie 2,5 rż. :-)

Ja tez bym zostawila dla malenstwa. Zanim urodzisz synek bedzie mial 3 latka mozna pomyslec o wiekszym lozku a to ma poleczki szuflady przuda sie dla noworodka

Dziewczynki w Smyku online piękne ubranka w fajnych cenach. Patrzyłam na uniwersalne ubranka ale są bezplciowe. Szkoda ze nie znam płci. :wściekła/y:

No to nam kolejne pytanie jakie łóżko dla niego ? Jakieś podpowiedzi ? A no jaki zestaw "spiocha" ( koldra poduszka ...) pod jakimi wasze starszaki spia bo w tej chwili to spi w tej malej .

Moja córka śpi w małej ale mamy w planach kupić jej teraz większa bo pod mała sie odkrywa ;) a łóżko mamy białe z hello kitty oczywiście 160x80 ( żałuje ze nie wzięliśmy większego :p)

reklama
Do góry